Çok güzel gözüktüğü için aşağıdaki kasa olmak istiyorum. Bir insan kasa olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla uzak doğu ülkelerinde bir adam köpek olmuştu, bende kasa olmak istiyorum. Aslında bende de köpek özellikleri var, çok güzel havlarım.
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu adam bileşenleri kendine montelemiş. Ben linkini attığım kasa gibi görünmek istiyorum. Derimin yan tarafları siyah, arka ve ön kısmı temperli cam, içinde de bileşenler ve gözüm, ağzım, burnum ve kulağımdan RGB ışıklar çıkacak ama GTS 450 ekran kartının RGB ışıklarını istiyorum.
Bu adam bileşenleri kendine montelemiş. Ben linkini attığım kasa gibi görünmek istiyorum. Derimin yan tarafları siyah, arka ve ön kısmı temperli cam, içinde de bileşenler ve gözüm, ağzım, burnum ve kulağımdan RGB ışıklar çıkacak ama GTS 450 ekran kartının RGB ışıklarını istiyorum.
Çok güzel gözüktüğü için aşağıdaki kasa olmak istiyorum. Bir insan kasa olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla Uzak Doğu ülkelerinde bir adam köpek olmuştu, bende kasa olmak istiyorum. Aslında bende de köpek özellikleri var, çok güzel havlarım.
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!