Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Zorunlu iki stajımdan ilki için zar zor staj yeri bulabildim. Şirket çok büyük bir şirket değil. Haftanın 1 günü ofisten, 4 günü evden şeklinde staj yapacağımı söylediler. Aradığım çoğu şirket, haftanın 5 günü de ofisten yapılacak stajlar için genelde 3. sınıf öğrencilerini kabul ediyormuş. Çevremde 2. sınıf yazında staj yapan ve staj yaptığı şirkette çalışmaya devam eden tanıdıklarım var. Benim de aslında hedefim bu. Bu hedef için şu an bu şartlardaki stajı yapmam mantıklı mı yoksa 3. sınıf yazını bekleyip tamamen ofisten staj yapmam daha mı mantıklı olur?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ayri yerlerde yapamiyor musun? 2 yil boyunca ayni yerde devam etmek zorundaysan arastirmaya devam et fakat buyuk yerlere torpilsiz girebilecegini sanmiyorum.
İki stajımda birbirinden bağımsız ve farklı yerlerde yapabiliyorum. İki stajında zorunlu olan kısmı 1 ay. Ben ofise gitmek yerine evden staj yapmanın sonrasında şirkette çalışmaya devam etme durumumu olumsuz etkiler mi onu merak ediyorum.Ayri yerlerde yapamiyor musun? 2 yil boyunca ayni yerde devam etmek zorundaysan arastirmaya devam et fakat buyuk yerlere torpilsiz girebilecegini sanmiyorum.
İki stajımda birbirinden bağımsız ve farklı yerlerde yapabiliyorum. İki stajında zorunlu olan kısmı 1 ay. Ben ofise gitmek yerine evden staj yapmanın sonrasında şirkette çalışmaya devam etme durumumu olumsuz etkiler mi onu merak ediyorum.
Etkileyebilir yani sonucta manevi olarak bag olusmasi daha cok zaman alir. Özel sektorde yalaka itaatkar insanlar araniyor. Fazla yorum yapmadan isini yaparsan belki devam edersin bilemiyorum. Sahsen haksizliga gelemeyen bir bünyem var 2 kere staj yeri degistirmistim tartistigim icin. PC programcilgi mezunuyum ben de.