Bilgisayar parçaları seçerken yararlı olabilecek siteler

NqrkOz 67

Üstün
Makaleler
6
Merhaba, bilgisayar parçaları ve diğer elektronik cihazları seçerken yararlı olabilecek birkaç site paylaşacağım. Masaüstü bilgisayar toplama, parça seçimi hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar için çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Bir siteyi sadece tek bir konu hakkında belirtiysem ve o sitede başka içeriklerde varsa (örneğin güç kaynağı için önerdiğim sitede başka donanımlar içinde içerik mevcut) o site sadece belirtilmiş konu hakkında daha yaralı olacaktır.
EloShapes: EloShapes - Compare Shapes
Sensor.fyi: Info
RocketJumpNinja: https://www.rocketjumpninja.com/
Mousepad Mastersheet: Mousepad Master Sheet by Hoya
Son olarakta custom bilgisayar toplama için PCPartPicker: Pick parts. Build your PC. Compare and share. - PCPartPicker

İşinize yarayanı kapın. En önemlisi ise sakın tek kaynağa bağlı kalmayın, diğerleriyle karşılaştırın, doğru sonuca ulaşın.

Son düzenleme:

Çoklu içerik siteler kısmında bulanan versus adındaki sitenin kullanımını önermiyorum zira yapılan karşılaştırmaların çoğu hatalı.

Çoklu içerik siteler kısmında bulanan versus adındaki sitenin kullanımını önermiyorum zira yapılan karşılaştırmaların çoğu hatalı.
Evet teknik özellikler konusunda doğru bilgi vermiyor ama kabaca ön yüzeyden karşılaştırma olarak kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…