6 65W Çalışkan Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 105 Beğeniler 25 Bugün 13:44 #1 Windows 11 kullanıyorum. Telefondan parmak izi vesaire ile açabileceğim bir program arıyorum.
K Kilit Aşağı Gelişen Katılım 18 Haziran 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 0 Bugün 14:19 #2 Android mi kullanıyorsunuz? Remote Fingerprint Unlock - Google Play'de Uygulamalar Android'inizin parmak iziyle Windows PC'nizi uzaktan ve güvenli bir şekilde açma play.google.com
Android mi kullanıyorsunuz? Remote Fingerprint Unlock - Google Play'de Uygulamalar Android'inizin parmak iziyle Windows PC'nizi uzaktan ve güvenli bir şekilde açma play.google.com
KS KS 6 65W Çalışkan Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 105 Beğeniler 25 Bugün 14:28 #3 Kilit Aşağı dedi: Android mi kullanıyorsunuz? Remote Fingerprint Unlock - Google Play'de Uygulamalar Android'inizin parmak iziyle Windows PC'nizi uzaktan ve güvenli bir şekilde açma play.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu denedim güvenilir mi? Yani modül vesaire indiriyor bilgisayara bilemedim.
Kilit Aşağı dedi: Android mi kullanıyorsunuz? Remote Fingerprint Unlock - Google Play'de Uygulamalar Android'inizin parmak iziyle Windows PC'nizi uzaktan ve güvenli bir şekilde açma play.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu denedim güvenilir mi? Yani modül vesaire indiriyor bilgisayara bilemedim.
K Kilit Aşağı Gelişen Katılım 18 Haziran 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 0 Bugün 14:34 #4 65W dedi: Bunu denedim güvenilir mi? Yani modül vesaire indiriyor bilgisayara bilemedim. Genişletmek için tıkla... Şüphe duyuyorsanız eğer Microsoft Authenticator deneyebilirsiniz. Microsoft'un kendi yazılımı.
65W dedi: Bunu denedim güvenilir mi? Yani modül vesaire indiriyor bilgisayara bilemedim. Genişletmek için tıkla... Şüphe duyuyorsanız eğer Microsoft Authenticator deneyebilirsiniz. Microsoft'un kendi yazılımı.
KS KS 6 65W Çalışkan Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 105 Beğeniler 25 Bugün 14:37 #5 Kilit Aşağı dedi: Şüphe duyuyorsanız eğer Microsoft Authenticator deneyebilirsiniz. Microsoft'un kendi yazılımı. Genişletmek için tıkla... O kilit açabiliyor mu? Yani bilgisayarı açtığım zaman parola yazmak yerine tuşa basıp açılmasını istiyorum.
Kilit Aşağı dedi: Şüphe duyuyorsanız eğer Microsoft Authenticator deneyebilirsiniz. Microsoft'un kendi yazılımı. Genişletmek için tıkla... O kilit açabiliyor mu? Yani bilgisayarı açtığım zaman parola yazmak yerine tuşa basıp açılmasını istiyorum.