Yok hocam ailem illa Vatan'dan gidip alacak. En alınabilir Onvo'nun buldum 15 bin TL. Hem 4K hem akıllı Google TV imiş. Umarım mağaza stoğunda vardır yoksa internetten almaya ikna etmem gerekecek.
Bu televizyonu Onvo bile üretmiyor ve hiç güven vermeyen bir model. Onvo'nun sorunlarından bahsedin ve Çin'de dandik bir markaya üretilmiş olan bir model olduğunu söyleyin.
58 inç olanı 17.999 TL şu anda ama 55 inç olanı alın.

Bu arada önceden belirtmeyi unutmuşum şimdi belirteyim hocam. Alacağınız kabloya dikkat edin bence. Bende dandik bir kablo vardı ve kısa sürede sıkıntı çıkardı. Bu arada ( kablo ile alakalı olabilir, farklı kabloda pek sorun yaşamadım) ufak FPS kayıpları olabilir. Ayrıca az önce bahsettiğim kabloyu son kullanımlarımda ekranda çok fazla yırtılma oluyordu. O yüzden kablo önemli.

Bu arada önceden belirtmeyi unutmuşum şimdi belirteyim hocam. Alacağınız kabloya dikkat edin bence. Bende dandik bir kablo vardı ve kısa sürede sıkıntı çıkardı. Bu arada ( kablo ile alakalı olabilir, farklı kabloda pek sorun yaşamadım) ufak FPS kayıpları olabilir. Ayrıca az önce bahsettiğim kabloyu son kullanımlarımda ekranda çok fazla yırtılma oluyordu. O yüzden kablo önemli.
Kabloyu 10 metre alacağım için mecbur düşük kalite bir şey olacak.