Hocam bir benzeri bende de var. Ama biraz daha portatif bakınıyorum. Bu şarjlı olanlardan özellikle.
Hocam tek tek söküp temizlemek daha etkili bence. Ben öyle yapıyorum.
Blowerla temizledikten sonra kalan ince tozun cok bir onemi yok. Yillardir oyle temizliyorum. Zaten o ince tozu silseniz de bir kac gun icinde tekrar oluyor. Fanlari da donmesin diye tutup havayi verince temizleniyor yeterince. Oyle tek tek her birini firca ile temizlemek icin falan ugrasmaniza gerek yok.Peki anakartın tozunu nasıl alıyorsun? Fırça tarzı bir şey mi? Ekran kartı fanları keza?
Kasa temizliği, işlemci fanı temizliğini öyle yapıyorum. Ekran kartını daha temizlemek nasip olmadı.Peki anakartın tozunu nasıl alıyorsun? Fırça tarzı bir şey mi? Ekran kartı fanları keza?
Blowerla temizledikten sonra kalan ince tozun cok bir onemi yok. Yillardir oyle temizliyorum. Zaten o ince tozu silseniz de birkaç gun icinde tekrar oluyor. Fanlari da donmesin diye tutup havayi verince temizleniyor yeterince. Oyle tek tek her birini firca ile temizlemek icin falan ugrasmaniza gerek yok.
Bende powertech marka bir fön makinesi var, hem saçımı kurutuyorum hem PC'yi temizliyorum, ağzına dar bir aparat takınca gayet güzel temizliyor, çok işlevli alet.
@Eagles
Kasa temizliği, işlemci fanı temizliğini öyle yapıyorum. Ekran kartını daha temizlemek nasip olmadı.
Ondan bende de var, olmadı onu da deneyeyim üstat. Fön makinesi temizlemese, sen kullanmazdın zaten. Senin tecrübene güveniyorum. @Marix
Kendi ucundaki aparat ile verimli olmuyor, bu süpürgelerin uzun dar uçları var, onu takıyorum o zaman iş yapıyor, oturmazsa bantlayadabilirsiniz.
Bir de soğuk ayarda çalıştırın daha devirli çalışıyor.