Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-2500
Negative Sir
Uzman
Hocam uçları konsollar için uygun mudur? Konsolların genelde ilk tornavida yerleri özel oluyor kullanıcılar girip de bir şeyler yapmasınlar diye.
Hocam dünyada iphoneların vidası kada saçma vida yok. Ben bununla iPhone bile açtım.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Bunu atmaya geliyordum ben de. Sadece bilgisayar toplamak değil evde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındıran inanılmaz kaliteli bir set. Her bir kuruşunu hak ediyor.
Geçtiğimiz gün burada paylaşıldı ve hemen satın aldım. Ürün oldukça iyi ve neredeyse başka şeye ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bir set hazırlamışlar. Fiyatı hala çok uygun.Bunu atmaya geliyordum ben de. Sadece bilgisayar toplamak değil evde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındıran inanılmaz kaliteli bir set. Her bir kuruşunu hak ediyor.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Yapı marketlerinde bu seti internetteki fiyatının iki katına satıyorlar. 07/2023'te aldım çok memnunum.Geçtiğimiz gün burada paylaşıldı ve hemen satın aldım. Ürün oldukça iyi ve neredeyse başka şeye ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bir set hazırlamışlar. Fiyatı hala çok uygun.
Geçtiğimiz gün burada paylaşıldı ve hemen satın aldım. Ürün oldukça iyi ve neredeyse başka şeye ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bir set hazırlamışlar. Fiyatı hala çok uygun.
Uzun seneler bakım müdürlüğü yaptım, her aleti sevmem, ama bunlar görünüşüyle de, ele alındığındaki hissiyatıyla da göz dolduruyor.
Bosch ev aletlerinde sanırım agresif bir pazarlama dönemi söz konusu. Gerçekten uygun fiyatlara güzel setler mevcut. Ben de şunu aldım iki hafta evvel:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3CRCMKJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Nefis bir set. Kendi söküğünü dikmeyi sevenler için ömürlük ekipmanlar var kutuda. Güzel günlerde kullanın.Uzun seneler bakım müdürlüğü yaptım, her aleti sevmem, ama bunlar görünüşüyle de, ele alındığındaki hissiyatıyla da göz dolduruyor.
Bosch ev aletlerinde sanırım agresif bir pazarlama dönemi söz konusu. Gerçekten uygun fiyatlara güzel setler mevcut. Ben de şunu aldım iki hafta evvel:
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Set gerçekten hayallerimi süsledi ve fiyatı çok uygun. Hayırlı olsun.Uzun seneler bakım müdürlüğü yaptım, her aleti sevmem, ama bunlar görünüşüyle de, ele alındığındaki hissiyatıyla da göz dolduruyor.
Ancak pazarlama için bu dönemde gerçekten bir agresiflik söz konusu mu emin değilim. Ürünleri 2 yıl önce de oldukça uygun ve kaliteliydi şimdi öyle. Hatta babamın kullandığı matkap seti her türlü işinde yıllardır yanında olmuştur. Etrafımda biri alet seti tavsiyesi isteyince düşünmeden Bosch tavsiye ediyorum. Bütün setleri canavar gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Minecraft'ta şehirde herkesin bir görevi olduğu sunuculara ne deniyor?
- Nelson Van Alden
-
-
-