Bilgisayar USB belleği hiçbir şekilde görmüyor

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba. Bir kaç ay önce yine aynı konuyu açmıştım ama tekrardan denemek istedim şansımı. Aşağıdaki USB bellekten satın almıştım, 1-2 ay falan kullandım daha sonra PC'ye taktığımda hiç bir şekilde USB belleği görmez oldu. Disk yönetiminde de gözükmüyor. Yeni USB bellek almama gerek var mı? Umarım çözülebilir bir sorundur çünkü yeni bellek almak istemiyorum.

Başka cihaz da denediniz mi? Başka cihazlarda da tepki vermiyorsa geçmiş olsun bozulmuştur.

Okuldakinde de denemiş olmam lazım. Nasıl bozuluyor ki bu kadar çabuk? Hatta 1 ay bile geçmeden bozulmuştu.
Bozuluyor hocam eski pc dondu Hayatımda ilk defa usb bellek yandı okuma yazma hızı hızlı bir bellek alin

Benzer sorunu Linux USB hazırlarken yaşamıştım. O kadar yabancı kaynakta çözüm aradım bulamadım. Sonra buradan yeni USB bellek önerisi isterken şu uygulamayla onarmamı söylediler ve sorunum çözüldü. Uygulamanın düzgün çalışması için yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Sorun çözüldükten sonra tekrar Linux USB hazırladım ve yine USB görünmemeye başladı. Genel olarak bu Linux tarafında bir sorun var. Bu arada Rufus tarzı bir sürü uygulama denedim, belki aracı uygulamalarda sorun vardır diye. Ama Linux nedense USB'leri bozuyor.

Hocam hangisini indirmem gerekiyor?

@1247 hocam bende işe yaramadı maalesef. Galiba bu bellek hepten gitmiş artık yeni almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…