Bilgisayar Valorant kaynaklı donuyor

112Tilt

Çalışkan
Merhaba,

Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım yaklaşık 3 gün boyunca hiç girmedim bu süre zarfında bilgisayarımda bahsettiğim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Olay Görüntüleyicide fotoğraflarda olduğu gibi bu hata ile karşılaşıyorum ve oyun içerisinde de belli bir süre sonra Van 185 hatası alıyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu hata ile daha önce karşılaştınız mı veya çözümünü biliyor musunuz?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ek olarak tüm Driver'larım güncel ve sistemden yaptığım testlerde herhangi bir donanım sorunu ile karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oyundan çıkmaya çalışırken bilgisayarı kilitliyordu. Hiçbir şey işe yaramadığı için hard reset atıyordum ama bir süre sonra hem bu sebepten hem de oyundan sıkıldığımdan sildim. Çözümü bilmiyorum, Riot'a yazdığımda verdikleri öneriler de işe yaramamıştı. Ama yine de yazmayı deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha çok CS oyuncusu olduğum için Valorant'ı ara sıra arkadaşlarımla ciddiye almadan vakit geçirmelik oynuyorum fakat ister istemez sistemde böyle bir hata yaratması huzursuzluk veriyor ve dediğiniz gibi ticket atacağım.

Birden fazla bilgisayarda hesabın açık olabilir mi?

Anakart chipset sürücüsünün güncelliğini kontrol et, hesabının girili olduğu başka bilgisayar varsa çıkış yap onlardan.

Bende de oluyordu fakat benimki sistem yetersizliği gibi nedenlerden oluyordu. Isınma, depolama alanı yetersizliği, RAM yetersizliği gibi.

Artı -1 Eksi
Önceliği yükseğe alıp dener misiniz bir de belki Valorant işlemci cekirdeklerini kullanmiyor olabilir.

Eki Görüntüle 140829
Denedim fakat herhangi bir değişim söz konusu olmadı. Donanım sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir başka oyunda veya normal kullanımda da bu sorun kendini gösterirdi sadece Valorant'a girdiğimde olması ilginç. Arkadaşın dediği gibi sanırım BF1'e geçmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…