Masaüstü veya laptop bilgisayarınızı ne sıklıkla temizliyorsunuz? Termal macunu ne kadar sürede yeniliyorsunuz? Klavye, mouse, monitör ve diğer ekipmanları da düzenli temizliyor musunuz? İç temizliği kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa bilgisayarcıya mı yaptırıyorsunuz? En çok hangi parçalar kirleniyor?
Valla F1 22 de max grafiklerde 70 FPS'lerde oynuyorum 2 saat sonra 85 derecelere geliyor işlemci. O kendini ayarlıyor ya, 7 senedir bir kere bile sıcaktan kapanmadı bilgisayar.
(laptop) Her yaz bakımını yaptırıyorum, macununu falan yeniletiyorum. Onun dışında klavyeyi silerim ıslak mendille haftada 1 kere. Mouse pek kullanmıyorum şu sıralar ama onu da arada temizliyorum.
Masaüstü veya laptop bilgisayarınızı ne sıklıkla temizliyorsunuz? Termal macunu ne kadar sürede yeniliyorsunuz? Klavye, mouse, monitör ve diğer ekipmanları da düzenli temizliyor musunuz? İç temizliği kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa bilgisayarcıya mı yaptırıyorsunuz? En çok hangi parçalar kirleniyor?