Bilgisayar ve ekipman temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 116
  • Etiketler Etiketler
    kaç

creazy

Başarılı
Masaüstü veya laptop bilgisayarınızı ne sıklıkla temizliyorsunuz? Termal macunu ne kadar sürede yeniliyorsunuz? Klavye, mouse, monitör ve diğer ekipmanları da düzenli temizliyor musunuz? İç temizliği kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa bilgisayarcıya mı yaptırıyorsunuz? En çok hangi parçalar kirleniyor?

Yuh, nasıl oluyor? Sıcaklıklar yüksek, olmuyor mu?
Valla F1 22 de max grafiklerde 70 FPS'lerde oynuyorum 2 saat sonra 85 derecelere geliyor işlemci. O kendini ayarlıyor ya, 7 senedir bir kere bile sıcaktan kapanmadı bilgisayar.

Stock fan bu arada.

En çok fanlar kirleniyor haliyle. Ayda bir içini temizliyordum masaüstü kullanırken. Ekipmanları haftada 1 tozunu alıyorum.

Artık laptop kullandığımdan genel temizlik sorunu ortadan kalktı. Tozunu aldın mı yeterli.

(laptop) Her yaz bakımını yaptırıyorum, macununu falan yeniletiyorum. Onun dışında klavyeyi silerim ıslak mendille haftada 1 kere. Mouse pek kullanmıyorum şu sıralar ama onu da arada temizliyorum.

Ekipman temizliği 3 ayda bir oluyorda PC'yi 5 senedir temizlemiyorum. En son 2 sene önce çipi değiştirdim o kadar.

Ekran kartı 88C işlemci 95C bence bakıma gerek yok işini yapıyor.

Performans düşüklüğü hissedersem temizlerim en son yıl başında macun değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…