Bilgisayara Word nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 129

Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Edu uzantılı mailim var. Online kullanabildiğimi biliyorum ama bana kullanışsız geliyor. Bilgisayara Word nasıl indirebilirim? İndirme linki bulamadım resmi siteden.

Edu uzantılı mailim var. Online kullanabildiğimi biliyorum ama bana kullanışsız geliyor. Bilgisayara Word nasıl indirebilirim? İndirme linki bulamadım resmi siteden.
Edu uzantılı bir mailiniz varsa zaten okulunuz size Microsoft 365 tanımlamıştır. Edu mailiniz ile portal.office.com adresine girin ve sağ üstten "masaüstü uygulamalarını indir" seçeneğini seçin.

Portal Office sayfasına gidip masaüstü uygulamalarını indirin. Çoğu kişi fark etmiyor oradaki butonu.

Portal Office sayfası neresi oluyor hocam?
"https://m365.cloud.microsoft/" sayfasında oturum açın, sonra oturum açtığınız edu hesabının üstüne tıklayıp "365 profilim" seçeneğini seçin. Sizi direkt portala atar. "İş uygulamasını yükle" seçeneğine basarsanız size tanımlanan uygulamaları yükleyen sayfaya gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…