Merhaba,

Öncelikle format atmayı biliyorum, zaten özellikle meraktan arayıp sordum. Masaüstüne 1.200 TL, dizüstüne 800 TL dediler. Adama “ne yapıyorsunuz da bu kadar tutuyor?” diye sordum. Söylediği şeyler:
  • Bütün driverları kuruyorlarmış.
  • Temiz format kurulumu yapıyorlarmış.
  • Performans testi yapıyorlarmış.
  • BIOS güncel mi değil mi bakıyorlarmış, değilse güncelliyorlarmış vesaire.
Açıkçası 800 TL edecek bir iş olduğunu sanmıyorum. Bir de hangi performans testini yapacaklar? GTA 5 indirip “kaç FPS alıyor” diye mi bakacaklar :D

Siz ne düşünüyorsunuz? Merak ettim.
Saygılar, teşekkürler.

Bunu ben kendim ev de yapıyorum ve format 1 saatimi alıyor kendin yapabilirsin bence.

Ederi maksimum 100 lira bak ciddiyim. Hazırlığını yapsam bir günde 100 tane bilgisayar bile formatlarım, çok kısa bir iş zaten.

Herkes fiyata takılmış ama bence fiyatı geçin. Güven daha önemli.

Rootkit, keylogger ve kim bilir daha neler yüklemeyeceğini nereden biliyorsunuz?

Ben olsam bedavaya bile cihazımı vermezdim. Alt üstü format atıp .exe çalıştıracak diye mi? Evet bilmeyenler olabilir ama bunları yapmayı öğrenmek vereceğiniz 800 TL veya herhangi miktardan çok daha değerli bir bilgi olacak.

Veya bir tanıdığa, yiğene falan sorun. Elbet biri yardımcı olur. Olmadı forumda bizlere sorun.

Son düzenleme:
Eğer kafa yapılarını kopyalayın derseniz yarı fiyata yaparım(!) Driver Booster+yanlış sürücü ile mavi ekrana uğurlamalı ve bilgisayarın bir yerine fiziksel zararlı olabilir.

2-3 Bilgisayarcıda böyle muhabbetlerle uğraştıktan sonra 12-13 yaşımda yavaş yavaş kendim yapmayı öğrendim. Bilmeyen adama da tanıdıksa eğer bir içecek ısmarlatmasına yaparım.

Merhaba,

Öncelikle format atmayı biliyorum, zaten özellikle meraktan arayıp sordum. Masaüstüne 1.200 TL, dizüstüne 800 TL dediler. Adama “ne yapıyorsunuz da bu kadar tutuyor?” diye sordum. Söylediği şeyler:
  • Bütün driverları kuruyorlarmış.
  • Temiz format kurulumu yapıyorlarmış.
  • Performans testi yapıyorlarmış.
  • BIOS güncel mi değil mi bakıyorlarmış, değilse güncelliyorlarmış vesaire.
Açıkçası 800 TL edecek bir iş olduğunu sanmıyorum. Bir de hangi performans testini yapacaklar? GTA 5 indirip “kaç FPS alıyor” diye mi bakacaklar :D

Siz ne düşünüyorsunuz? Merak ettim.
Saygılar, teşekkürler.

OCCT üzerinden testleri yapar yonga seti işte bütün sürücüleri manuel kurup BIOS güncelleyip veriyorlar aslında normal sayılabilir zaten kasaya dokunması 100 TL direk bilmeyen yaptırabilir.

Bu devirde hala bilgisayarciya mi gidiyorsunzu format icin?

Bilmeyenler çok fazla var yaşlı bir teyze vardı sitede torunları crack oyun indirmiş laptopta takılmalar vardı bana getirdi laptopunu komşum olduğu için ücret istemedim o zorla verdi 200 TL ama bana normal bir insan getirirse 500 TL laptop masaüstü fark etmez.