Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum.
Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var.
Bu yüzden merak ettim.
Etik olarak bilgisayarcı benden kaç TL almalı?
Çünkü hiç para almayabilir de, 50 TL de alabilir, 300 TL de alabilir.
Bence kendiniz sürmelisiniz. Hem siz alıcağınız için uzun süre sizde kalır macun. Alırken kaliteli olmasına dikkat edin. Sürmesi de gayet basit zaten öğrenmiş de olursunuz.
Bence kendiniz sürmelisiniz. Hem siz alıcağınız için uzun süre sizde kalır macun. Alırken kaliteli olmasına dikkat edin. Sürmesi de gayet basit zaten öğrenmiş de olursunuz.
Teknobiyotikten Arctic’in P12 ARGB fanlarından almıştım gayet memnunum. Bir sorun yaşadıysan fikirlerini duymak isterim.
Bizzat bir şey yaşamadım, çünkü termal macun dışında kendilerinden hiçbir şey satın almadım.
Ancak ne zaman bir ürün alacak olup araştırmaya başlasam satış sonrasında kullanıcı memnuniyetsizliği tecrübelerini okudum. Bu A, B ve C markalarında da var, ancak benim için üründen ziyade ürünü teslim aldıktan sonraki süreç de oldukça önem arz ettiğinden dolayı bu tatsız deneyim oranını bu firmada daha fazla görüyorum.