Çözüldü Bilgisayarda internet hızı tam gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dutch
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
  • Etiketler Etiketler
    internet tam
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dutch

Başarılı
Merhaba,

İnternete kablosuz ağ üzerinden bağlanıyorum. Telefondan internet hızını ölçtüğümde 50 Mbps hız alırken bilgisayarda 25-30 Mbps hızlarda dolaşıyor. Arka planda indirme yapan uygulama yok hepsine görev yöneticisinden baktım. Bu sorunu bugün fark ettim eskiden böyle değildi 47-50 Mbps arası hız alıyordum bilgisayarda. Sağ altta Wi-Fi sinyal gücü artıp azalıyor. Dün böyle sorun yoktu. Bilgisayara küçük Realtek 802.11n USB 2.0 adaptörü takılı. Modem de uzakta değil kasanın yan tarafında. İşletim sistemi Windows 11 64 Bit (24H2).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyin.
İnternet sağlayıcınızdan hız güncellemesi yaptır.

Çözüm

Modem arayüzünden 2.4GHz bandwidth ayarını 20MHz'den 20/40MHz yaptım hız 30 lardan 45'lere çıktı.

Modem arayüzünden 2.4GHz bandwidth ayarını 20MHz'den 20/40MHz yaptım hız 30 lardan 45'lere çıktı.
Çok teşekkürler tamamen düzeldi. 47-49 arası şu an eskisi gibi. Yorumunuzu çözüm olarak işaretledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…