Bilgisayarda oynayacak oyun bulamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet2910
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    heves

Mehmet2910

Çalışkan
Merhaba, yılların hayaliyle kendime bir bilgisayar topladım ve iki ay oldu. Ama nedenini bilmiyorum, oynayacak oyun bulamıyorum. GTA V, ETS 2 vs. oyunları 10 dakika oynayıp bırakıyorum. Direksiyon seti de aldım ama eskisi gibi zaman geçiremiyorum. Günde 16 saat mesai yapıyorum, ayrıca yorgun da olmuyorum. Eve gelince oturuyorum, oynamadan kalkıyorum; saatlerce zaman geçiremiyorum.

20 yaşındayım hocam. Kolluk kuvvetlerindeyim demem daha doğru olur.

Günde 16 saat mesai yapıyorum, ayrıca yorgun da olmuyorum. Eve gelince oturuyorum, oynamadan kalkıyorum; saatlerce zaman geçiremiyorum.
16 saat mi? Geriye 8 saat kalıyor. Uykunuzu ne zaman alacaksınız? Yorgun değil de uykulu ya da halsiz olduğunuzu düşünüyorum.

@Daffy Duck, gece vardiyasındayım şu an evdeyim ama oyun oynamak istiyorum sarmıyor abi.

@Hasan Merkit, gecede olduğum için 12-36 çalışıyorum ama gündüzde 15-16 saati rahat buluyor.

@adios, hocam türü ne mesela ne yapılıyor gta 5 oynuyorum arada ama duydum FiveM de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…