Çözüldü Bilgisayarda saniyelik donmalar oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahacprz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bahacprz

Uzman
Yer
Muğla/Bodrum
PC'de saniyelik donmalar oluyor. Fazla dikkatimi çekmemişti farede takılma olduğunu sanıyordum. YouTube'da videoyu 2x'te izlerken dikkatimi çekti saliselik kasmalar oluyor. Oyunlarda vs. de aynı. Ekran kartı driverlarından olabileceğini düşündüm kaldırdın tekrar yükledim olmadı bu sefer eski versiyon yükledim yine aynı sorun devam ediyor.

Çözüm
Kullandığım DP kablodan kaynaklı bir problenmiş. HDMI ile bağlantı yaptım sorunum düzeldi.
Güç kaynağının güç girişinin bağlı olduğu priz sağlam mı? Akım dalgalanırsa da bu sorunu yaşama ihtimalin var. Güç kaynağın kaç Watt?

Güç kaynağının güç girişinin bağlı olduğu priz sağlam mı? Akım dalgalanırsa da bu sorunu yaşama ihtimalin var. Güç kaynağın kaç watt?

650W TT'nin bir Power'e var. Uzun süredir aynı yerde kullanılıyor böyle bir problem yoktu. Belki değdiniz gibi olabilir bodrum tarafındayım elektrik oldukça sıkıntılı havalarda kötü.

650W TT'nin bir Power'e var. Uzun süredir aynı yerde kullanılıyor böyle bir problem yoktu. Belki değdiniz gibi olabilir bodrum tarafındayım elektrik oldukça sıkıntılı havalarda kötü.
Gücü sök. Güç giriş pinlerini kullanarak statik elektriği boşalt. Tekrar dene.

Kullandığım DP kablodan kaynaklı bir problenmiş. HDMI ile bağlantı yaptım sorunum düzeldi.

İfadeler: dex
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…