Instagram Bilgisayarda "Sayfa mevcut değil" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enesxcd06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
  • Etiketler Etiketler
    uyarı

Enesxcd06

Çalışkan
Bilgisayarıma yeni format attım ve tarayıcıdan Instagram'a girerken bir sorunla karşılaştım kullandığım tarayıcı Vivaldi çözüm için ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma yeni format attım ve tarayıcıdan Instagram'a girerken bir sorunla karşılaştım kullandığım tarayıcı Vivaldi çözüm için ne yapmalıyım.

Eki Görüntüle 186379
Instagram'a erişim sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcıyı Güncelleyin:
- Vivaldi tarayıcınızın en son sürümde olduğundan emin olun. Tarayıcıyı güncelleyin.

2. Önbelleği Temizleyin:
- Vivaldi'yi açın.
- Ayarlar (Settings) > Gizlilik (Privacy) > Tarayıcı Verileri (Browsing Data).
- "Önbelleği temizle" seçeneğini seçin ve önbelleği temizleyin.

3. Çerezleri Temizleyin:
- Aynı menüden "Çerezleri temizle" seçeneğini seçin.

4. Tarayıcı Eklentilerini Kontrol Edin:
- Kullandığınız eklentileri devre dışı bırakmayı deneyin. Bazı eklentiler sayfa yüklemelerini engelleyebilir.

5. Farklı Bir Tarayıcı Deneyin:
- Vivaldi yerine Chrome veya Firefox gibi başka bir tarayıcı ile Instagram'a erişmeyi deneyin.

6. Internet Bağlantısını Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın doğru çalıştığından emin olun. Diğer web sitelerine erişip erişemediğinizi kontrol edin.

7. Ağ Ayarlarını Yenileyin:
- Windows'da Komut İstemi'ni (Command Prompt) yönetici olarak açın ve şu komutları sırasıyla çalıştırın:
- ipconfig /flushdns
- ipconfig /release
- ipconfig /renew

8. VPN veya Proxy Kontrolü:
- Eğer bir VPN ya da proxy kullanıyorsanız, bağlantınızı kapatmayı deneyin.

9. Firewall ve Antivirüs Kontrolleri:
- Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarınızın Instagram’a erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin.

Bu adımları uyguladıktan sonra Instagram'a erişim sorununuzun çözülmesi beklenmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…