U UğurDuran Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 4 Perşembe 21:15 #1 Arkadaşın PC'den böyle ses geliyormuş, ardından ekran siyah olup kapanıyormuş. Bu ses neden yapar, nereden geldiğini de anlamamış.
Arkadaşın PC'den böyle ses geliyormuş, ardından ekran siyah olup kapanıyormuş. Bu ses neden yapar, nereden geldiğini de anlamamış.
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Beğeniler 1.082 Yer EGE Perşembe 21:18 #2 Ne sesi geliyor? Ağır yükte mi kapanıyor yoksa günlük kullanımdayken mi aniden kapanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS U UğurDuran Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 4 Perşembe 23:18 #3 Videoyu eklemeyi unutmuşum, özür dilerim. Rustin Cohle dedi: Ne sesi geliyor? Ağır yükte mi kapanıyor yoksa günlük kullanımdayken mi aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu ekledim hocam unutmuşum pardon. @Rustin Cohle Artı 0 Eksi
Videoyu eklemeyi unutmuşum, özür dilerim. Rustin Cohle dedi: Ne sesi geliyor? Ağır yükte mi kapanıyor yoksa günlük kullanımdayken mi aniden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu ekledim hocam unutmuşum pardon. @Rustin Cohle
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Beğeniler 1.082 Yer EGE Cuma 05:35 #4 @UğurDuran Ark reaktörümü çalışıyor hocam o ses nedir? İşin gırgırı bir yana, eski sistemlerimde bolca yaşadım bu sesi. Güç kaynağı çortlamış, farklı bir güç kaynağı ile test edin. Tam modeli nedir güç kaynağının? Artı 0 Eksi
@UğurDuran Ark reaktörümü çalışıyor hocam o ses nedir? İşin gırgırı bir yana, eski sistemlerimde bolca yaşadım bu sesi. Güç kaynağı çortlamış, farklı bir güç kaynağı ile test edin. Tam modeli nedir güç kaynağının?