S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 12 Kasım 2024 #1 Dizüstü bilgisayarımı açınca sadece benim telefonumda internet çok yavaşlıyor. Mesajlar bile gitmiyor. Diğer cihazlarda sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Dizüstü bilgisayarımı açınca sadece benim telefonumda internet çok yavaşlıyor. Mesajlar bile gitmiyor. Diğer cihazlarda sorun yok.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.096 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.803 Yer İstanbul 12 Kasım 2024 #2 Bluetooth kapadıp denedin mi?
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 13 Kasım 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Bluetooth kapadıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Deniyorum. Telefon bağlantısı açıktı. Beraber kapattım değişmedi.
Recep Baltaş dedi: Bluetooth kapadıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Deniyorum. Telefon bağlantısı açıktı. Beraber kapattım değişmedi.
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 13 Kasım 2024 #4 serbest dedi: Denemedim. Deniyorum. Telefon bağlantısı açıktı. Beraber kapattım değişmedi. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyebilirsin.
serbest dedi: Denemedim. Deniyorum. Telefon bağlantısı açıktı. Beraber kapattım değişmedi. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyebilirsin.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 13 Kasım 2024 #5 Aynı devam ediyor. eren28tr dedi: Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu olay elektrik kesintisinden sonra olmaya başladı. Yani ben öyle gözlemledim.
Aynı devam ediyor. eren28tr dedi: Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu olay elektrik kesintisinden sonra olmaya başladı. Yani ben öyle gözlemledim.
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 13 Kasım 2024 #6 serbest dedi: Aynı devam ediyor. Bu olay elektrik kesintisinden sonra olmaya başladı. Yani ben öyle gözlemledim. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ve telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
serbest dedi: Aynı devam ediyor. Bu olay elektrik kesintisinden sonra olmaya başladı. Yani ben öyle gözlemledim. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ve telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 14 Kasım 2024 #7 eren28tr dedi: Windows ayarlarından ve telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı. Fakat bir şey fark ettim. Sadece bilgisayarın etrafında oluyor bu olay. Bilgisayarı başka odaya koydum düzeldi. Yanına gittim telefonla aynı durum. Çözdüm. Dnsleri sildim. 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 Son düzenleme: 25 Kasım 2024
eren28tr dedi: Windows ayarlarından ve telefon ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı. Fakat bir şey fark ettim. Sadece bilgisayarın etrafında oluyor bu olay. Bilgisayarı başka odaya koydum düzeldi. Yanına gittim telefonla aynı durum. Çözdüm. Dnsleri sildim. 1.1.1.1 ve 1.0.0.1