Sizce sadece klavye ile mi bilgisayarı kontrol etmek, kullanmak daha kolay yoksa sadece fare ile mi? Bence sadece fare kullanarak kontrol etmek daha kolay. Çünkü sadece klavye kullanarak kontrol etmek beni çileden çıkartıyor.
Sizce sadece klavye ile mi bilgisayarı kontrol etmek, kullanmak daha kolay yoksa sadece fare ile mi? Bence sadece fare kullanarak kontrol etmek daha kolay. Çünkü sadece klavye kullanarak kontrol etmek beni çileden çıkartıyor.
Bazı yerlere klavyeyle geçmiyor orada sinir krizi geçiriyorum ama genel olarak ben klavyeciyim. FPS oyunlarında aim almak harici fareye çok dokunmuyorum .
İkisi de birbirini tamamlıyor, ikisi de olmadan olmaz İlla seçim yapacaksam, standart kullanım için sadece fare kullanmak daha kolay gibi. Klavye bayağı zorlar.
Güzel bir klavye ile klavye bence daha mantıklı, ama kullanılacak işletim sistemi de önemli. Windows'ta nasıl tamamen klavye düzenini ayarlayacaksınız ki? Ben Linux (Hyprland) kullanıyorum; tamamen olmasa da genellikle klavye kısayolları üzerinden kullanıyorum. Mesela genellikle Windows'ta bir uygulamayı aratmak için sol alt köşedeki arama butonuna basılır, ben de Super+A tuşlarına basıyorum. Bu kadar basit. Klavye neden güzel olmalı? Tuşlar düzgün basmalı falan, önemli. Bendeki Enter tuşu doğrudan kısayollara etkisi yok ama yazı yazarken çileden çıkarıyor.
FreeDOS laptop aldığında Windows kurarken ve kurduktan sonra touchpadi algılamadığı için maalesef klavyeyle kontrol etmek zorunda kalıyorsun veya kablolu fare bağlamak zorunda kalıyorsun.