Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Merhaba arkadaşlar, ben bu hesaptan sıkıldım. Silmek istiyorum. Bilgisayarımı sıfırlasam yeni hesap açabilir miyim? Yeni hesap açıp hayatıma oradan devam etmek istiyorum. Bilgisayarımı sıralayacaktım, merak ediyorum yeni hesap açabilir miyim?

Bu hesaba bir daha uğramam söz.

Son düzenleme:
Hesabınızı silseniz de yeni hesap açamazsınız, bunu daha önce açtığınız iki bilette de anlattım:

1765629657821.webp

Yeni bileti açmışsınız, cevap bekleyemeyecek kadar da sabırsızsınız, ben de biletinizi diğer biletlerinize yazdığım gibi TEKRAR cevaplayayım.

Sitede tek bir hesap oluşturabiliyorsunuz onu da oluşturmuşsunuz, kapatsanız da yenisini açamazsınız yine sizi bu hesaba yönlendiririz. Neden anlamak istemiyorsunuz, anlatmak ister misiniz?

Hesabınızı silseniz de yeni hesap açamazsınız, bunu daha önce açtığınız iki bilette de anlattım:

Eki Görüntüle 210239

Yeni bileti açmışsınız, cevap bekleyemeyecek kadar da sabırsızsınız, ben de biletinizi diğer biletlerinize yazdığım gibi TEKRAR cevaplayayım.

Sitede tek bir hesap oluşturabiliyorsunuz onu da oluşturmuşsunuz, kapatsanız da yenisini açamazsınız yine sizi bu hesaba yönlendiririz. Neden anlamak istemiyorsunuz, anlatmak ister misiniz?

Bu hesabı istemiyorum çünkü Avrupa'da yaşadığımı iddia ettim.

Yok hocam öylesine Avrupa ülkesinde yaşıyorum dedim ondan dolayı bir de konumumuzu görüyormuşsunuz bak o iyi detaymış bende moderatör olmak isterim o sebepten.
Şimdi sizin IP adresiniz İstanbul, siteye yaşadığınız yeri Ordu olarak girmişsiniz ama Avrupa ülkesinde yaşadığınızı iddia ediyorsunuz. Moderatör olmanız şu şartlarda pek mümkün değil çünkü daha forum kurallarını bilmiyor gibisiniz. Topluluğa katkıda bulunmaya çalışın ve gerek rapor sistemini gerekse bilet sistemini gereksiz yere meşgul etmemeye çalışın. Başka bir hesap açamayacağınızı da tekrar belirtmeme gerek yoktur umarım.

Biraz büyüyün.

1765630269964.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.