Alice Büşra Alçınar Yetkin İlk 1.000! Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 260 Makaleler 3 Beğeniler 1.641 Yer Mars 19 Ocak 2026 #1 Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0
Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0
Hermione Jean Granger 18 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.557 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.849 19 Ocak 2026 #2 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde.
0xraptoRwave 37 Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.522 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.075 Yer İstanbul 19 Ocak 2026 #3 Çok şükür...
Yahya Nuroğlu Yetkin Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Çözümler 5 Beğeniler 559 19 Ocak 2026 #4 0xraptoRwave dedi: Çok şükür... Eki Görüntüle 219219 Genişletmek için tıkla... Aynısı. Lisansını da aldım kafa rahat. Alice Büşra Alçınar dedi: Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0 Genişletmek için tıkla... Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor.
0xraptoRwave dedi: Çok şükür... Eki Görüntüle 219219 Genişletmek için tıkla... Aynısı. Lisansını da aldım kafa rahat. Alice Büşra Alçınar dedi: Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0 Genişletmek için tıkla... Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor.
0xraptoRwave 37 Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.522 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.075 Yer İstanbul 19 Ocak 2026 #5 Yahya Nuroğlu dedi: Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba .
Yahya Nuroğlu dedi: Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba .
Yahya Nuroğlu Yetkin Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Çözümler 5 Beğeniler 559 19 Ocak 2026 #6 0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Ben de laptop kullanıcısıyım hocam. Bizim için de açma tuşuna basılı tutma çözümü var.
0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Ben de laptop kullanıcısıyım hocam. Bizim için de açma tuşuna basılı tutma çözümü var.
Xbox 360E 8 Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.176 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 19 Ocak 2026 #7 Hermione Jean Granger dedi: 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... Tekel olmanın yararları, utanmasa hiç düzeltmezler.
Hermione Jean Granger dedi: 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... Tekel olmanın yararları, utanmasa hiç düzeltmezler.
Easley 24 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 542 Çözümler 2 Beğeniler 463 19 Ocak 2026 #8 Bu haberi görünce Windows güncellemelerini 1 ay daha erteledim, teşekkürler.
Nikki Freeman 80 Başarılı Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.038 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 831 Yer California 19 Ocak 2026 #9 0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Laptop uzay sisteme dönüşecek. Neyse ki dualboot kullanıyorum. Bir şey olursa MacOs veya Linux'a geçiyorum.
0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Laptop uzay sisteme dönüşecek. Neyse ki dualboot kullanıyorum. Bir şey olursa MacOs veya Linux'a geçiyorum.