Alice Büşra Alçınar Yetkin İlk 1.000! Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 3 Beğeniler 1.519 Yer Mars 19 Ocak 2026 #1 Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0
Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.144 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.320 19 Ocak 2026 #2 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.049 Yer İstanbul 19 Ocak 2026 #3 Çok şükür...
Yahya Nuroğlu Uzman Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Çözümler 5 Beğeniler 559 19 Ocak 2026 #4 0xraptoRwave dedi: Çok şükür... Eki Görüntüle 219219 Genişletmek için tıkla... Aynısı. Lisansını da aldım kafa rahat. Alice Büşra Alçınar dedi: Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0 Genişletmek için tıkla... Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor.
0xraptoRwave dedi: Çok şükür... Eki Görüntüle 219219 Genişletmek için tıkla... Aynısı. Lisansını da aldım kafa rahat. Alice Büşra Alçınar dedi: Windows 11 23H2 için yayımladığı (KB5073455) güvenlik güncellemesi, bazı sistemlerde kapatma (shutdown) ve uyku moduyla ilgili sorunlara neden oluyor. Bu güncellemenin sadece Enterprise ve IoT için yayımlandığını da belirtelim. Sorun çözülene kadar aşağıdaki geçici yöntemi kullanabilirsiniz. Command Prompt (Komut İstemi)'ni açın. Bu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /s /f /t 0 Genişletmek için tıkla... Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.049 Yer İstanbul 19 Ocak 2026 #5 Yahya Nuroğlu dedi: Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba .
Yahya Nuroğlu dedi: Neyse ki hala fişini çeksem ne yapabilir ki çözümü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba .
Yahya Nuroğlu Uzman Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 624 Çözümler 5 Beğeniler 559 19 Ocak 2026 #6 0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Ben de laptop kullanıcısıyım hocam. Bizim için de açma tuşuna basılı tutma çözümü var.
0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Ben de laptop kullanıcısıyım hocam. Bizim için de açma tuşuna basılı tutma çözümü var.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.174 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 19 Ocak 2026 #7 Hermione Jean Granger dedi: 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... Tekel olmanın yararları, utanmasa hiç düzeltmezler.
Hermione Jean Granger dedi: 5 sene oldu Microsoft, 5 sene! Hâlâ aptal saptal hatalar yapıyorsun şu işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... Tekel olmanın yararları, utanmasa hiç düzeltmezler.
Easley Uzman Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 539 Çözümler 2 Beğeniler 458 19 Ocak 2026 #8 Bu haberi görünce Windows güncellemelerini 1 ay daha erteledim, teşekkürler.
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 19 Ocak 2026 #9 0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Laptop uzay sisteme dönüşecek. Neyse ki dualboot kullanıyorum. Bir şey olursa MacOs veya Linux'a geçiyorum.
0xraptoRwave dedi: Laptop kullanıcıları olarak, gömülü batarya olarak kapatmak için anakartı açacağız galiba . Genişletmek için tıkla... Laptop uzay sisteme dönüşecek. Neyse ki dualboot kullanıyorum. Bir şey olursa MacOs veya Linux'a geçiyorum.