Evdeki ve iş yerindeki bilgisayarların masaüstü eşitlendi. Bu iki bilgisayar aynı outlook hesabıma bağlıydı. 3-4 gün önce bilgisayarı açtım, kurulum sonrası ayarlardan başladı. Onları geçtim. Bu gün iki bilgisayarın masaüstleri eşitlenmiş. Eskisinden 2-3 tane kısayol kalmış. Program kısa yollarım kayboldu. Sistem geri yükleme yaptım ama yakın tarihli olduğu için bir şey değişmedi. Eski masaüstünü getirmenin yolu var mı?
C:\Users\Public\Desktop buraya bakar mısın? Denetim Masası'na gir. Arama kısmına. Dosya geçmişi yaz. Bunu da dene. C:\Users\KullanıcıAdın. bunu dene. Masaüstü desktop.old windows.old klasörleri varsa. İçinde olabilir.
Evdeki ve iş yerindeki bilgisayarların masaüstü eşitlendi. Bu iki bilgisayar aynı Outlook hesabıma bağlıydı. 3-4 gün önce bilgisayarı açtım, kurulum sonrası ayarlardan başladı. Onları geçtim. Bugün iki bilgisayarın masaüstleri eşitlenmiş. Eskisinden 2-3 tane kısayol kalmış. Program kısa yollarım kayboldu. Sistem geri yükleme yaptım ama yakın tarihli olduğu için bir şey değişmedi. Eski masaüstünü getirmenin yolu var mı?
C:\Users\Public\Desktop buraya bakar mısın? Denetim Masası'na gir. Arama kısmına. Dosya geçmişi yaz. Bunu da dene. C:\Users\KullanıcıAdın. bunu dene. Masaüstü desktop.old windows.old klasörleri varsa. İçinde olabilir.