Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

farukzubu

Çalışkan
Evdeki ve iş yerindeki bilgisayarların masaüstü eşitlendi. Bu iki bilgisayar aynı outlook hesabıma bağlıydı. 3-4 gün önce bilgisayarı açtım, kurulum sonrası ayarlardan başladı. Onları geçtim. Bu gün iki bilgisayarın masaüstleri eşitlenmiş. Eskisinden 2-3 tane kısayol kalmış. Program kısa yollarım kayboldu. Sistem geri yükleme yaptım ama yakın tarihli olduğu için bir şey değişmedi. Eski masaüstünü getirmenin yolu var mı?

Çözüm
C:\Users\Public\Desktop buraya bakar mısın? Denetim Masası'na gir. Arama kısmına. Dosya geçmişi yaz. Bunu da dene. C:\Users\KullanıcıAdın. bunu dene. Masaüstü desktop.old windows.old klasörleri varsa. İçinde olabilir.
Cevap için teşekkür ediyorum. Aradığım kısa yolları geri dönüşüm kutusunda buldum. Senkronizasyonu kapattım. Diğer bilgisayardan gelenleri sildim.
Evdeki ve iş yerindeki bilgisayarların masaüstü eşitlendi. Bu iki bilgisayar aynı Outlook hesabıma bağlıydı. 3-4 gün önce bilgisayarı açtım, kurulum sonrası ayarlardan başladı. Onları geçtim. Bugün iki bilgisayarın masaüstleri eşitlenmiş. Eskisinden 2-3 tane kısayol kalmış. Program kısa yollarım kayboldu. Sistem geri yükleme yaptım ama yakın tarihli olduğu için bir şey değişmedi. Eski masaüstünü getirmenin yolu var mı?

C:\Users\Public\Desktop buraya bakar mısın? Denetim Masası'na gir. Arama kısmına. Dosya geçmişi yaz. Bunu da dene. C:\Users\KullanıcıAdın. bunu dene. Masaüstü desktop.old windows.old klasörleri varsa. İçinde olabilir.

Dosya Ekleri

• 1741133620857.webp
    1741133620857.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 47
Cevap için teşekkür ediyorum. Aradığım kısa yolları geri dönüşüm kutusunda buldum. Senkronizasyonu kapattım. Diğer bilgisayardan gelenleri sildim.

Çözüm