Halihazırda Techolay, sarı site, Letgo ve kırmızı forumda konusunu açtım fakat sadece ölücüler yazıp absürt fiyatlar teklif ediyorlar. Başka hangi platformlarda satabilirim?
Bilgisayarlar ifadesini biraz açman gerekiyor komple toplanmış bi' bilgisayarı kimse kolay kolay almaz. Onun dışında parça parça ise uygun fiyat yazdıysan sıkıntı olmaması gerek.
Bilgisayarlar ifadesini biraz açman gerekiyor komple toplanmış bi' bilgisayarı kimse kolay kolay almaz. Onun dışında parça parça ise uygun fiyat yazdıysan sıkıntı olmaması gerek.
Halihazırda Techolay, sarı site, Letgo ve kırmızı forumda konusunu açtım fakat sadece ölücüler yazıp absürt fiyatlar teklif ediyorlar. Başka hangi platformlarda satabilirim?
Ederinde satamazsınız onu bı tık unutun. Çünkü bilgisayarda Türkiye ikinci el pazarı ölücerin yeridir. Bı arkadaşım bilgisayarına ikinci el olarak ederini istedi o dönem kasasına 19.000tl yazmıştı ederi oydu. 11.000tl 10.000tl 12.000tl gibi rakamlar geliyordu teklif olarak. 14.000e zar zor sattı uzun aylar ilanda bekledi. Para değer kaybetti eline gelen parayla aylar önce alabileceği şeyleri alamaz durumdayken satıldı. Bilgisayar işi çok zor gerçekten.
Ederinde satamazsınız onu bir tık unutun. Çünkü bilgisayarda Türkiye ikinci el pazarı ölücerin yeridir. Bir arkadaşım bilgisayarına ikinci el olarak ederini istedi o dönem kasasına 19.000TL yazmıştı ederi oydu. 11.000TL 10.000TL 12.000TL gibi rakamlar geliyordu teklif olarak. 14.000e zar zor sattı uzun aylar ilanda bekledi. Para değer kaybetti eline gelen parayla aylar önce alabileceği şeyleri alamaz durumdayken satıldı. Bilgisayar işi çok zor gerçekten.
Rağbet gören bir kombinasyonsa çabuk satılıyor. RX 6650XT yerine [daha güçsüz olmasına rağmen] RX6600 olsaydı daha çabuk gidebilirdi, bu da büyük bir etken. Zamanında sistem aratırken benim anahtar kelimelerim RX6600, RTX2060 vs. olurdu.
Bak ikinci el PC'de hız istiyorsan durum şu. " ekran kartının ederi ne 18.000TL ( kafadan atıyorum fiyatı ) sen sarı siteye 16.500e koycan pazarlikla 15.000e kadar esneyebilcen. Çok hızlı satılır. Ama dersen ederi neyse o. Yazan direk selam sabah vermiyor" son fiyat ne diyor. Tok satıcı en fazla 500 düşüyor aylarca ilanda bekliyor. İşin kötü tarafı para devamlı değer kaybettiği için 5 ay sonra 18.000e satılmasıda bir şey ifade etmiyor.