Bilgisayarlar hangi platformlarda satılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuhoiisa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 388
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Satış hızı hiç belli olmuyor, bazen şans işi. Örneğin ben sanırım Şubat ayında G3223D monitörümü satışa koydum ve 2. gün alıcı çıkmıştı ancak bazı durumlardan dolayı iptal etmek zorunda kalmıştım. Şuanda yeni monitörü aldım ve önceki cümlede bahsettiğimi tekrar satışa koydum sahibinden ve letgo sitelerine. Şuana kadar ciddi bir alıcı çıkmadı. Acelem olmadığı için ölü fiyata da satmıyorum ve bekliyorum o sırada ikinci monitör olarak arada kullanıyorum.

Size tavsiyem hayat memat meselesi olmadığı sürece acele edip düşük fiyattan satıp da ölücülere fırsat vermeyin.

Bütün sistemi ancak ölücüler alır. Parça parça satmak istesen mesela 3 parçasını sattın hemen, diğer parçaları haftalar sonra anca satılıyor. O zamana kadar kullanamıyorsunda. İki ucu b*klu değnek.

Demek ki sistemin ederi 14.000'miş. İkinci elde ürünün ederini satıcı değil alıcı belirler.

Demek ki sistemin ederi 14.000'miş. İkinci elde ürünün ederini satıcı değil alıcı belirler.
Bı ürün satacağınız zaman alıcı sizin fiyatınızdan %40 %30 aşağı verdiğinde onu alıcı ile siz konuşursunuz artık.

Bir ürün satacağınız zaman alıcı sizin fiyatınızdan %40 %30 aşağı verdiğinde onu alıcı ile siz konuşursunuz artık.

Zaten öyle olması gerekiyor. Sıfır bir ürünün ikinci eli fiyatlandırılırken muadil ürünlerin fiyatları, aynı ürünün fiyatı, taksit imkanı gibi faktörler gözetilmeli. 2. el olduğu an en az %25 fiyat kırılmalı üstüne de eğer ürün taksit ile sıfır olarak alınabiliyorsa ay başına belli bir miktarda fiyat kırılmalı. 2. elde sattığım hiç üründe o kadar vakit kaybetmedim, adil fiyat koydum 1-2 güne alıcılar geldi aldı gitti. Örneğin arkadaşınızın sistemi ₺19.000 ediyor demişsiniz özelliklerini atabilir misiniz elinizde varsa merak ettim?

Sizce benim belirledigim fiyat uygun mu?

Sizin sisteminizin sıkıntısı Türk kullanıcısının rahatsız olduğu "i3" ve "AMD" damgalı bir sistem satmaya çalışmanız. O yüzden vakit alabilir Pazarlık ile 14'e inerseniz bence kabul edilebilir bir teklif. 10-12'lik bir sistem değil o fiyata anca 6600'li hatta 1660 Ti'lı sistemler falan satılır zaten.

Az önce 14'e sattım hocam teşekkür ederim

Bilgisayarına baktım, normal kullanıcıya 14 civarına satılır, sana 11 12 diyenler de zaten kar amacıyla alıp satmak isteyenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…