Vallahi hocam ben de nasıl bu işin içinden çıkacağımı bilmiyorum, gel de uğraş dur.
"W178694490 numaralı siparişiniz için sizi aradık ancak ulaşamadık. Siparişinizine istinaden, iletimini sağladığınız teknik servis formuna istinaden 25.09.2025 tarihinde iadesi onaylanmıştır. Ücret iadeniz bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme türü ve şeklinize göre tarafınıza geri ödenecektir. Ücret iade süreci gerçekleşen ürününüz adına farklı bir işlem alınamamaktaktadır. Bilginize sunarız."
Bana D&R böyle mail döndü. WhatsApp'tan da sonu değişim yapabilirsiniz diyor. D&R soruyorum mağazadan yapamazsınız dediler webden aldığınız ayrı dediler derdimi de anlatamadım.
Eki Görüntüle 188193
Arkadaşlar, konuya ilişkin son güncelleme:
İnceleme ve gerekçe:
Dosya ve eklerinin incelenmesi sonucunda; servis raporu da dikkate alınarak 6502 sayılı Kanun'un 8. maddesi gereğince şikâyete konu ürünün
ayıplı mal olduğu anlaşılmıştır. Her ne kadar şikâyet edilen firma, şikâyete konu bedeli tüketiciye iade etmiş olsa da, tüketicinin
seçimlik haklarının saklı olduğu ve ürünün
ayıpsız bir misli ile değişimi talebinde tüketicinin haklı olduğu değerlendirilmiştir.
Karar:
Şikâyet edilen firma olan
3060* vergi numaralı turkuvaz müzik kitap mağazacılık pazarlama a. Ş.** tarafından, şikâyete konu ürünün bedeli olan
3.000,00 TL'nin tüketiciden alınarak ayıpsız bir mislinin tüketiciye verilmesine karar verilmiştir.
Bu karardan sonra D&R yetkilisi, 3.000 TL'nin bana IBAN üzerinden iade edildiğini; şu an fiyatı
4.500 TL olan DualSense için aradaki
1.500 TL farkın hesabıma (e-posta hesabıma) tanımlandığını ve dilersem ürünü tekrar satın alabileceğimi ifade etmiştir.
Eki Görüntüle 216066