Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 21 Haziran 2024 #1 Son kısmını özellikle uzattım çok hoşuma gidiyor. Sizce nasıl olmuş?
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 21 Haziran 2024 #2 Yapabilirseniz LUNCH'u da extended yapabilir misiniz acaba? Son kısımda giren egzotik değişimli partı çok seviyorum ama çok kısa tutmuşlar.
Yapabilirseniz LUNCH'u da extended yapabilir misiniz acaba? Son kısımda giren egzotik değişimli partı çok seviyorum ama çok kısa tutmuşlar.
KS KS Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 21 Haziran 2024 #3 umut dedi: Yapabilirseniz LUNCH'u da extended yapabilir misiniz acaba? Son kısımda giren egzotik değişimli partı çok seviyorum ama çok kısa tutmuşlar. Genişletmek için tıkla... Hangi kısımdı? Bir bakayım uygun bir senkronizasyon kulağa hoş gelirse denerim.
umut dedi: Yapabilirseniz LUNCH'u da extended yapabilir misiniz acaba? Son kısımda giren egzotik değişimli partı çok seviyorum ama çok kısa tutmuşlar. Genişletmek için tıkla... Hangi kısımdı? Bir bakayım uygun bir senkronizasyon kulağa hoş gelirse denerim.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 21 Haziran 2024 #4 Flakko dedi: Hangi kısımdı? Bir bakayım uygun bir senkronizasyon kulağa hoş gelirse denerim. Genişletmek için tıkla... Direkt en son kısmı, 2.20'den sonrası. Normal gidişata göre biraz farklı seslerle harmanlanan bir son kısım var.
Flakko dedi: Hangi kısımdı? Bir bakayım uygun bir senkronizasyon kulağa hoş gelirse denerim. Genişletmek için tıkla... Direkt en son kısmı, 2.20'den sonrası. Normal gidişata göre biraz farklı seslerle harmanlanan bir son kısım var.