Bim'den bir şey alınmaz. TV alma hatasına ben de düştüm şuan ledler bitik görüntü komple mavi. Başka konuda da demiştim BİM'in şu ana kadar sattığı tek mantıklı elektronik cihaz yıllar önce stoklara gelen PS4'lerdi onlar da 1 günde tükendi izdiham olmuştu.
TCL'de malzemeden kısılmış görünüyor. Hele de 55 inçlik 4K çözünürlüğe sahip bir panelde 4 tane COF bulunması kabul edilemez. Samsung hakkında bilgi bulamadım ama muhtemelen 12 tane COF vardır. COF nedir diye merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.
COF nedir? Panelde COF sayısı (Adedi) Neden Önemlidir? yazımızda sizlere başlıktan da anlaşılacağı üzere sitemizde tv panel detaylarını sizlere paylaşırken
TCL'de malzemeden kısılmış görünüyor. Hele de 55 inçlik 4K çözünürlüğe sahip bir panelde 4 tane cof bulunması kabul edilemez. Samsung hakkında bilgi bulamadım ama muhtemelen 12 tane cof vardır. Cof nedir diye merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.
COF nedir? Panelde COF sayısı (Adedi) Neden Önemlidir? yazımızda sizlere başlıktan da anlaşılacağı üzere sitemizde tv panel detaylarını sizlere paylaşırken
Hocam peki böyle 20 bin civarı bir televizyon önerir misiniz? 22 23'e de çıkabilir. Taksit olması önemli. 4K olması önemli. Onun dışında Tizen, Google çok da önemli değil.
Netflix ve YouTube olsun yeter. Bir de kendinden uydulu olmak zorunda. Maksimum bütçem 25.
TV alacaksanız, 40 bin lira altına Samsung modellere hiç bulaşmayın derim. TizenOS zaten bomboş bir işletim sistemi. 55QN85D televizyonuma android box alarak can verdim desem yalan olmaz. Yukarıda linkini verdiğim televizyon iyidir, çoğu işinizi görür.