BİM 55V6B vs Samsung QE 55Q60D

Deniz744

Başarılı
Konsol için alacağım, fakat konsol %30 benim için. Dizi, film daha önemli denilebilir. Konsol komple iptal de olabilir şu anlık sadece düşünüyorum.

Bu TV 17 bin iken diğeri 2 katı. Bu aradaki fiyat farkı neden? Ve fiyat farkı da göz önünde bulundurulursa hangisi alınmalıdır?

Not: Konsol Xbox Series S düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung olan model QLED.

Bim'den bir şey alınmaz. TV alma hatasına ben de düştüm şuan ledler bitik görüntü komple mavi. Başka konuda da demiştim BİM'in şu ana kadar sattığı tek mantıklı elektronik cihaz yıllar önce stoklara gelen PS4'lerdi onlar da 1 günde tükendi izdiham olmuştu.

TCL'de malzemeden kısılmış görünüyor. Hele de 55 inçlik 4K çözünürlüğe sahip bir panelde 4 tane COF bulunması kabul edilemez. Samsung hakkında bilgi bulamadım ama muhtemelen 12 tane COF vardır. COF nedir diye merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.

Hocam peki böyle 20 bin civarı bir televizyon önerir misiniz? 22 23'e de çıkabilir. Taksit olması önemli. 4K olması önemli. Onun dışında Tizen, Google çok da önemli değil.
Netflix ve YouTube olsun yeter. Bir de kendinden uydulu olmak zorunda. Maksimum bütçem 25.

Kesinlikle aşağıdaki. Vatan bilgisayar değilde başka bir yerlerden daha ucuza bulursunuz.

Konsol için alacağım, fakat konsol %30 benim için.
TV alacaksanız, 40 bin lira altına Samsung modellere hiç bulaşmayın derim. TizenOS zaten bomboş bir işletim sistemi. 55QN85D televizyonuma android box alarak can verdim desem yalan olmaz. Yukarıda linkini verdiğim televizyon iyidir, çoğu işinizi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…