Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadir123

Çalışkan
Merhaba hattımı bimcell taşıdım paketsiz internete erişim yapmak için 5555 INTERNET ONAY şeklinde mesaj göndermeliymişim. Mesaj gönderdiğimde hatalı kod uyarısı alıyorum. Forumlarda 4551 göndermem gerektiğini söyleyenler var onu da denedim olmadı

Bu işinize yarayabilir, "INTERNET ACIK" yazmak gerekiyor sanırım.

Paketsiz Mobil İnternet Kullanım Onayı
29 Mart tarihi itibarıyla Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurulu’nun ilgili kararına göre ücretli mobil internet paketi veya tarifesinde mobil internet faydası olmayan müşterilerimizden 1 defaya mahsus internet erişim onayı alınacaktır.

Paketsiz internet erişim onayınız yok ise belirtilen şekilde onayınızı ileterek, internet erişiminizi aktif duruma getirebilirsiniz:

GPRS erişiminiz aktif durumdaysa "INTERNET ONAY" yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GPRS erişiminin aktif durumda değilse "INTERNET ACIK" yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek GPRS erişiminizi aktif etmeniz gerekmektedir. Ardından "INTERNET ONAY" yazıp 5555’e ücretsiz ileterek internet bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Internet acık şeklinde mesaj gönderdiğimde de hatalı kod diyor.

"İNTERNET AÇIK" yazmayı dener misiniz, çözüm olacağını sanmıyorum ancak denemekten zarar gelmez, bunu da yazmanıza rağmen yine hatalı kod derse BİMCELL müşteri hizmetleri (444 4 551) ile görüşün.

Çözüm