Merhaba, bugün BİM marketler zincirinin bir şubesi üzerinden patito mevsim yeşillikli kaşık cips satın aldım. Eve gelip, akşam paketi açıp yemeye başladım. Paketin sonuna gelene kadar her şey güzeldi ancak elime aldığım 2-3 parça cipsin arasındaki bilinmeyen bir cisim -tahminen pişmemiş cips- çıkıncaya kadar. Hayır, yumuşak bir şeyde değil, az zorlarsam dişime zarar verirdim herhalde. Ben ağız içime zarar vermemiş olabilirim ancak bu sizin zarar görmeyeceğiniz anlamına gelmez. Dikkatli olun, mümkünse bu cipsten uzak durun.
Not-
Bu garip şeyler ile karşılaşan ilk kişi ben değilmişim galiba, Şikayetvar üzerinde şikayetler bulunmakta. Mesela;
Bu kaşık cipsi eskiden çok tüketirdim ama son 1 yıldır aldığımda ara sıra cips bayat ya da anlayamadığım bir üretim hatasıyla çıkıyor. İnanılmaz sert, kayış gibi, yenilmiyor. Kumar oynayacağıma Cheetos alıp geçiyorum.
Ya hocam madem abur cubur seviyorsun, zaten cips yediğine göre beslenme şeklin pek sağlıklı değil ama git en azından kaliteli sağlıksız şeyler ye. Ruffles al, Doritos al. Yani şu yerel markaları bırakın ya. Giderler abuk subuk süt alırlar, sonra vay efendim sütün içinden böcek çıktı bilmem ne... Gıdada tasarruf olmaz, en iyisi hangisiyse onu alın. He onda çıkarsa zaten köşeyi dönme ihtimaliniz bile var.
Bunu bize layik gorenlere diyecek cok seyimiz var da, neyse. Hepsi su an bizi ikinci, ucuncu sinif goruyor. İscileri de oyle goruyorlar. İsciler de bilerek iyi calismiyor ve is ahlaki bilmiyorlar bu yuzden.
Arkadaslar Bim cipsileri yanmis falan oluyor cok kotu. Mesela Lays, Dorito fakan neden onlarin boylr kotu yok?
Kaşık cipsini bilmem de Patito'nun normal sade cipsi o kadar müthiş ki. İsterse dünyalar kadar param olsun Ruffles değil Patito sade alırım. Düşününce bile ağzım sulandı şimdi.
Ya hocam madem abur cubur seviyorsun, zaten cips yediğine göre beslenme şeklin pek sağlıklı değil ama git en azından kaliteli sağlıksız şeyler ye. Ruffles al, Doritos al. Yani şu yerel markaları bırakın ya. Giderler abuk subuk süt alırlar, sonra vay efendim sütün içinden böcek çıktı bilmem ne... Gıdada tasarruf olmaz, en iyisi hangisiyse onu alın. He onda çıkarsa zaten köşeyi dönme ihtimaliniz bile var.
Beyefendi tek BİM'de değil. Bir Çok markada çıkmışlığı var. Bu devir de Ruffles almak mantıksız onun yerini şu anllık samba almak daha mantıklı. Tatları aynı ve Samba daha ucuz.