Merhaba arkadaşlar, TurkNet kullanıyorum. Modemi başka odaya almak istiyorum ama kablo uzunluğu yetmiyor bu kabloya ek yapılabilir mi? Ek yaparsak hız düşer mi? Sıfırdan başka bir kablo mu çekmek gerekir?
Merhaba arkadaşlar, TurkNet kullanıyorum. Modemi başka odaya almak istiyorum ama kablo uzunluğu yetmiyor bu kabloya ek yapılabilir mi? Ek yaparsak hız düşer mi? Sıfırdan başka bir kablo mu çekmek gerekir?
Anladım hocam sıfırdan kablo çektirelim biz 5.katta oturuyoruz acaba kaç metrelik kablo çekmeleri gerekiyor arayıp şu kadar kablo getirin diyeceğim de.
Ek yapınca düşmez ama ek yapmak hiç kolay değil. Sokakta yer altindaki kablolara ek yapanlar bile uğraşıyor. Bazen güzel olmuyor ve tekrar başlıyorlar. Makinesi de cabası. Eve makine mi sokacaksınız?
Ucu olan kablo alıp binadaki kutudan çekin gitsin. Belki firma bile çeker.
Ek yapınca düşmez ama ek yapmak hiç kolay değil. Sokakta yer altindaki kablolara ek yapanlar bile uğraşıyor. Bazen güzel olmuyor ve tekrar başlıyorlar. Makinesi de cabası. Eve makine mi sokacaksın?
Ucu olan kablo alıp binadaki kutudan çekin gitsin. Belki firma bile çeker.
Kablonun geçtiği yerden olcuyorsunuz. Birebir olcmeniz gerekmiyor. Işık bu. Eksik olmasın yeter. Tek seferde ölçecek 30 metrelik metre almanız da gerekmiyor. Toplama icat edileli o kadar oluyor ki tarihi belli değil.
Anladım hocam sıfırdan kablo çektirelim biz 5.katta oturuyoruz acaba kaç metrelik kablo çekmeleri gerekiyor arayıp şu kadar kablo getirin diyeceğim de.