Binance TR, "Unknown Error" hatası veriyor

Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar Binance TR hata verip duruyor. Açıyorum benden güvenli iptal yazıp 2500'e yollamamı istiyor. Ben de öyle yaptım. Halen aynı. Hesabımı silmek istiyorum müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum.

Bu durumda aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Güvenli İnternet Ayarlarını Kontrol Et:
- Modem veya router’ın arayüzüne giriş yaparak "Aile/Çocuk Profili" veya "Güvenli İnternet" ayarlarını kontrol et.
- Eğer bu özellik açıksa, devre dışı bırak ya da devre dışı bırakmak için gerekli talimatları uygula.

2. SMS Gönderim Doğruluğunu Kontrol Et:
- "Güvenli İptal" yazıp 2500’e SMS gönderdiğinden emin ol.
- SMS'in gönderilip gönderilmediğini kontrol et (Gönderilenler klasöründe olup olmadığını kontrol edebilirsin).

3. Farklı Bir İnternet Bağlantısı Deneyin:
- Mobil veri ile ya da başka bir Wi-Fi ağı ile Binance TR uygulamasına yeniden giriş yapmayı dene.

4. Uygulamayı Güncelle:
- Binance TR uygulamasının en son sürümde olup olmadığını kontrol et. Eğer güncelleme varsa, güncellemeyi yap.

5. Alternatif İletişim Kanalları:
- Binance TR’nin sosyal medya hesapları üzerinden destek talep edebilirsin.
- Ayrıca, bir arkadaşın üzerinden giriş yapmayı deneyebilirsin, belki hesabın üzerindeki bazı kısıtlamalar etkili oluyordur.

6. VPN Kullanmayı Deneyin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, VPN kullanarak farklı bir IP adresi üzerinden bağlanmayı deneyebilirsin.

Eğer sorun hala devam ediyorsa, Binance TR'nin müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu bildirmek için yalnızca destek kanallarını kullanmalısın. Hesabını silmek için doğrudan talimatlar alman en iyi yol olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…