Binanın internet kablolarına baktırmanın maliyeti ne kadar olur?

MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Merhaba, bundan yaklaşık 1 hafta önce internetimde DSL bağlantısında kesilmeler oluyordu. ISS'imi arayıp durumu "altyapı kaynaklı bir problem yok. Bina kablolarında bir problem var." dediler. ISS'im 600 TL karşılığında ekipleri gönderebiliriz dedi. Ama biraz fiyat tuzlu geldi bana. Yoksa fiyat normal mi arkadaşlar? Elektrikçi çağırsam daha mı iyi olur?

Bu tür sözlerine bence inanmamalısın, aynısını bana yapmışlardı yani 15 yıllık binada o güne kadar sorun yok ve birden 10gün içinde kablolar deforme oluyor vesair.
Öyle bir dünya yok!

Bu tür sözlerine bence inanmamalısın, aynısını bana yapmışlardı yani 15 yıllık binada o güne kadar sorun yok ve birden 10gün içinde kablolar deforme oluyor vesair.
Öyle bir dünya yok!

15 yıldır sorun olmaması, bundan sonra hiç sorun olmayacağı anlamına mı geliyor?

15 yıldır sorun olmaması, bundan sonra hiç sorun olmayacağı anlamına mı geliyor?

Doğru, olasılığın %01 olması dışında tabii.
Sosyalden bir örnek vereyim; DP kablosu orijinal ASUS ve monitörde hoparlör var fakat ses gelmiyor. Çok bilgili arkadaş ısarar ediyor kabloda sorun olabilir (bu arada monitör 3 aylık tabii kablo da) sonuç: Kablo da hiçbir sorun yok ve ben basitce bu sorunu hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…