Bence konuşulabilecek 4 marka var. Yazdıklarınızdan ilk dördü. Diğerlerinin kaliteli hizmet vermesi pek olası gelmiyor. Anca çok ufak ve ne hikmetse büyümek için düzgün iş yapacak firma olacak. Mesela yazdıklarınızdan bir tanesi tam olarka bunun zıttı. Büyük, büyüme derdi var gibi görünmüyor, bir tane düzgün işini gören Türk yok.
Kablonet'in gigabit hangi paketi 899 lira? Sitesinde göremedim. 2750 liralık olanı gördüm. Upload da 125. Fiyatı rekabetçi olsa ve gayet de az masrafla yapılmasına rağmen cimri olmayıp simetrik gigabit verse dahi devlete Türk Telekom'dan daha yakın olması sebebiyle tercih etmezdim. Anca fiyatı çok iyi olsa olurdu.
Sansür yaptığı o kadar söylenen herhalde gerçekten yapıyordur. Onun da yakınlığı az çok belli. Sansür seviyesine direkt olarak tanıklık etmesem dahi çok duyduğum için ön yargılıyım. Rekabetçi fiyat bile kurtarmaz. Fiyat kampanyalıymış ve yeni müşterilere gibi görünüyor. Ay sonu ne kadara çekecekleri merak ettim. Bunlar da 5000 lira cayma bedeli öderiz demişler ama hiç bahsedildiğine denk gelmedim.
Türk Telekom maalesef bu işin kralı. Gördüğüm kadarıyla fiberde en az şikayet onlarda. Fiyat ve simetrik olmaması sorun olsa dahi kesintisiz vermesi büyük nimet. Gerçi kendileri VDSL hattımda 30-35 saat süren arıza için (herhalde 1 gün diye hesaplayıp) 9,51 lira indirim yaptılar. Yani adamlar 285 liralık hizmeti ~1065 liraya satıyor. %270 kar. İyi iş.
Turknet sanırım düzgünce yer altında döşenen kablo durumunda o kadar da kopmuyor ama kopup günlerce gelmediği şikayetini çok duyuyorum. Onun dışında düzgün simetrik veren tek firma gibi duruyor. Ana tercihim o olurdu. Milletin söylediği gibi sık sık saatlerce kopma oluyorsa Türk Telekom kullanırdım.
Türk Telekom pahalı ve geçmişte memnun kalmadım, TurkNet bağlatmayı denedim 2 ay sonunda pes ettim bir türlü internet bağlayamadılar. Aktif olarak da Superonline 1000Mbps/50Mbps TV+ paketini kullanıyorum. TurkNet GigaFiber olsa belki düşünebilirdim ancak destekleri çok kötü açıkçası. Benim tercihim hem fiyat hem de TV+ servisinden dolayı yine şu anki kullandığım hizmet yani Superonline olurdu.
Normalde Superonline kalacaktık ama altyapı TT'nin olduğu için taahhütsüz paketleri seçebiliyormuşuz. Superonline altyapı başvurusu yapmıştık, en azından o gelene kadar TurkNet geçip yıllık ödeme yaparak fiyatı sabitleriz diye düşünmüştüm. Bilemiyorum ama Kablonet'te 200mbps'ye kadar destekliyor fiber için. Uygun fiyatta kampanyalarda var fakat bazı kişilerden oyunlarda bir tık daha yüksek ping alırsınız diye duydum.
Normalde Superonline kalacaktık ama altyapı TT'nin olduğu için taahhütsüz paketleri seçebiliyormuşuz. Superonline altyapı başvurusu yapmıştık, en azından o gelene kadar TurkNet geçip yıllık ödeme yaparak fiyatı sabitleriz diye düşünmüştüm. Bilemiyorum ama Kablonet'te 200mbps'ye kadar destekliyor fiber için. Uygun fiyatta kampanyalarda var fakat bazı kişilerden oyunlarda bir tık daha yüksek ping alırsınız diye duydum.
Vodafone kötü değil 3 seneden fazladır voadafone kulanıyorum hiç kopma olmadı. Tek nefret ettiğim yanları yeni müşteri alımınlarında artık fiber olmayan yerlere ev interneti hizmeti vermiyorlar.
Vodafone kötü değil 3 seneden fazladır voadafone kulanıyorum hiç kopma olmadı. Tek nefret ettiğim yanları yeni müşteri alımınlarında artık fiber olmayan yerlere ev interneti hizmeti vermiyorlar.
Sizde kötü değil diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Vodafone'a 1 kez geçtim, ömrümde duymadığım bir modem gönderildi, bufferbloat sorunlarından çekmediğim kalmadı ayrıca söylendiği gibi her gece kopuyordu. Vodafone genel olarak kötü, kullanan çoğunluğun yorumu bu.