KS KS elweald 68 Üstün Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 515 Beğeniler 238 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #31 özgür kaya dedi: Tabii ki TurkNet 5 yıldır Türk Telekom üzerinden altyapı alıyorum bin megabite yükseltemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... İnşallah GigaFiber altyapısı gelir hocam.
özgür kaya dedi: Tabii ki TurkNet 5 yıldır Türk Telekom üzerinden altyapı alıyorum bin megabite yükseltemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... İnşallah GigaFiber altyapısı gelir hocam.
Ö özgür kaya Gelişen Katılım 9 Temmuz 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 2 Yer Trabzon 9 Temmuz 2026 #32 elweald dedi: İnşallah GigaFiber altyapısı gelir hocam. Genişletmek için tıkla... Zor biraz onunla ilgili başvuru yaptım iki üç yıl oldu dönen yok GigaFiber için. Teşekkürler ederim.
elweald dedi: İnşallah GigaFiber altyapısı gelir hocam. Genişletmek için tıkla... Zor biraz onunla ilgili başvuru yaptım iki üç yıl oldu dönen yok GigaFiber için. Teşekkürler ederim.
D4C 96 Üstün Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.255 Çözümler 2 Beğeniler 1.007 9 Temmuz 2026 #33 meraklıadam dedi: Vodafone kötü değil 3 seneden fazladır voadafone kulanıyorum hiç kopma olmadı. Tek nefret ettiğim yanları yeni müşteri alımınlarında artık fiber olmayan yerlere ev interneti hizmeti vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet kötü değil çok kötü. Her gece garanti kesinti oluyor, kaç kere aradık çözüm yok. Taahhüt bittiği gibi kurtulacağım bunlardan.
meraklıadam dedi: Vodafone kötü değil 3 seneden fazladır voadafone kulanıyorum hiç kopma olmadı. Tek nefret ettiğim yanları yeni müşteri alımınlarında artık fiber olmayan yerlere ev interneti hizmeti vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet kötü değil çok kötü. Her gece garanti kesinti oluyor, kaç kere aradık çözüm yok. Taahhüt bittiği gibi kurtulacağım bunlardan.