Ben de ağzına kadar dolu olan bardakları özgürce hareket ettirebiliyorum, yani burada problem nedir? Diğerine gelirsek video kesildiği için net açıklamam zor; içiyormuş gibi davranmış olabilir ya da ufak bir damla içti, sıcak gelince. Yani neyi açıklamam gerekiyor?

Kahveyi ilk aldığı anda bile dökülecek bir pozisyonda bardak, lakin kahve donmuş gibi kalıyor yerinde. Ayrıca boğazına ve yudumlama süresine bakarsanız, içiyormuş gibi davranmadığını veya ufak damla içmediğini fark edersiniz. 2024 yazmasını açıklamayı unutmuşsunuz bu arada.

Kahveyi ilk aldığı anda bile dökülecek bir pozisyonda bardak, lakin kahve donmuş gibi kalıyor yerinde. Ayrıca boğazına ve yudumlama süresine bakarsanız, içiyormuş gibi davranmadığını veya ufak damla içmediğini fark edersiniz. 2024 yazmasını açıklamayı unutmuşsunuz bu arada.

Dökülecek pozisyonunda olabilir, bardağı düşünmezseniz dökülmeyebiliyor o tür tutuştan. Kendin deneyebilirsin. İçme olayına bakarsan içtiği bariz, hatta ağızdan ufak uzaklaşınca bardakta azalma var. Ondan sonra görüntü kesiliyor, sıkıntı burada; ağzını da silmiş zaten. 2024 nerede yazıyor hala görmedim hocam, atabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artificial Intelligence Ai GIF

Dökülecek pozisyonunda olabilir, bardağı düşünmezseniz dökülmeyebiliyor o tür tutuştan. Kendin deneyebilirsin. İçme olayına bakarsan içtiği bariz, hatta ağızdan ufak uzaklaşınca bardakta azalma var. Ondan sonra görüntü kesiliyor, sıkıntı burada; ağzını da silmiş zaten. 2024 nerede yazıyor hala görmedim hocam, atabilir misin?

HDeaV8LW8AAvLhM.webp

Yakınlaştırılmış hali, aynı videoya ait girip bakabilirsin dostum.
Bardak o şekildeyken kahvenin dökülmek üzere olduğunu ama dökülmesi gereken yerde donup kaldığını görüyoruz, garip olan da bu zaten. İçtiği bariz evet, bardakta azalma falan yok ama.
Kahveyi içtikten sonra kesiliyor video, tekrar başladığı ilk yerde el pozisyonu şu şekilde;
1773608197587.webp
Burada aynı orantıda elini aşağıya götürüp konuşurken yaptığı fiziksel hareketleri yapıyor, yani elini ağzından çektiğini gösteren bir şey yok bu görsel içerisinde.

Kahveyi içmeden önce

1773608457517.webp

Dudağına değip bir yudum aldıktan sonra

1773608469942.webp

AI veya değil, bir iddiam yok fakat Netanyahu yapay denebilecek kadar çok sağlıklı ve canlı duruyor; aynı balmumu heykelleri gibi. Ayrıca kahve deseninin ise neredeyse hiç bozulmaması garipliklerden biri.

Şimdi değilse maksimum 10 yıl sonra leş olup gidecek. Kaç yaşına gelmiş daha mı yaşayacak bir ayağı çukurda. Artık cehennemde ona güzel bir vaad edilmiş çukur verirler orada kavrulup gider.

Eğer elinizde gerçekten yapay zeka ile oluşturulmuş video veya görüntü varsa. Sizde deneyebilirsiniz.

1773615465015.webp

1773615494609.webp

1773615654572.webp

1773615762672.webp