BIOS ayarlarında değişiklik yaptıktan sonra görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre binbuğa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    ekran

emre binbuğa

Çalışkan
Masaüstü bilgisayarımın BIOS ayarlarında değişiklik yaptıktan sonra kasa çalışıyor fakat monitöre ekran gelmiyor. BIOS sıfırlamayı denedim, BIOS pilini çıkardım taktık, pinlerine kısa devre yaptırdım, RAM'leri söküp taktım, hatta ev arkadaşımın RAM'lerini takmayı denedim olmadı. Onun RAM'lerini kendi bilgisayarına takıp açmayı denediğimde bendeki sorunun aynısı onda da oldu. Kasası çalışıyor monitörüne ekran gelmiyor, onun bilgisayarında hiçbir sorun yoktu, BIOS ayarlarıyla oynanmadı. Yok mu bu sorunu çözebilecek bir babayiğit?

ASUS Prime B650M-R

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk umarım sorun ramdir fakat şu tabirini anlamadım "Onun RAM'lerini kendi bilgisayarına takıp açmayı denediğimde bendeki sorunun aynısı onda da oldu." bunu tekrar bir açıkla istersen ve diğer seçenek bios gg demek sanmıyorum ama muhtemelen ramlerin bozuktur.

Kanka yukarıda arkadaşın biri farklı ramlar ile deneyebiliyorsan dene demişti bende ev arkdaşımın bilgisayarındaki ddr4 ramları takmaya çalıştım(bendeki ram soketleri ddr5) onun ramlarını soketlere tam takamadım bile uymadı sonradan farkettim ddr4 olduklarını ve uymadıklarını. sonrasında onun ramlarını yerine takmak istediğimde ev arkadaşımın pc sinin de kasasının çalıştığını fakat monitörüne ekran gelmediğini gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…