ozifisek Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 24 Yer Bursa 12 Şubat 2026 #1 PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "Successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor.
PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "Successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor.
Stormweaver Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 792 Çözümler 4 Beğeniler 567 Yer Ankara 12 Şubat 2026 #2 ozifisek dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "Successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerindeki pili çıkar, 5 dakika bekle. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2026
ozifisek dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "Successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerindeki pili çıkar, 5 dakika bekle.
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 12 Şubat 2026 #3 ozifisek dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde Debug LED var mı?
ozifisek dedi: PC'ye BIOS güncellemesi yapıyordum. "successful" yazısı geldi ve Enter'a bastım; bir anda kapandı ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde Debug LED var mı?
KS KS ozifisek Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 24 Yer Bursa 12 Şubat 2026 #4 Reisler hiçbir şey yapmadan fişi çektim bilgisayarın da güç bağlantısını çektim ve düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2026
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #5 ozifisek dedi: Reisler hiçbir şey yapmadan fişi çektim bilgisayarın da güç bağlantısını çektim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum başına gelirse, kesinlikle kapatma. En az 30 dk bekle açılmasını, o an veri yazıyor olabilir. Garanti gibi durumlar ile uğraşırsın.
ozifisek dedi: Reisler hiçbir şey yapmadan fişi çektim bilgisayarın da güç bağlantısını çektim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum başına gelirse, kesinlikle kapatma. En az 30 dk bekle açılmasını, o an veri yazıyor olabilir. Garanti gibi durumlar ile uğraşırsın.
KS KS ozifisek Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 24 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #6 ggbye dedi: Böyle bir durum başına gelirse, kesinlikle kapatma. En az 30 dk bekle açılmasını, o an veri yazıyor olabilir. Garanti gibi durumlar ile uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda garantiye vereceğim şu an sorun olmaz herhalde?
ggbye dedi: Böyle bir durum başına gelirse, kesinlikle kapatma. En az 30 dk bekle açılmasını, o an veri yazıyor olabilir. Garanti gibi durumlar ile uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda garantiye vereceğim şu an sorun olmaz herhalde?
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #7 ozifisek dedi: Yakın zamanda garantiye vereceğim şu an sorun olmaz herhalde? Genişletmek için tıkla... Açılmış, sorun olmaz şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2026
ozifisek dedi: Yakın zamanda garantiye vereceğim şu an sorun olmaz herhalde? Genişletmek için tıkla... Açılmış, sorun olmaz şu an.
KS KS ozifisek Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 24 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #8 ggbye dedi: Açılmış, sorun olmaz şu an. Genişletmek için tıkla... Tekrar açılmıyor ahahahah şaka gibi bir durum. Durum güncellemesi fişi çekip bilgissayarın güç kablosunu tekrar taktım gene açıldı
ggbye dedi: Açılmış, sorun olmaz şu an. Genişletmek için tıkla... Tekrar açılmıyor ahahahah şaka gibi bir durum. Durum güncellemesi fişi çekip bilgissayarın güç kablosunu tekrar taktım gene açıldı
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #9 ozifisek dedi: Tekrar açılmıyor ahahahah şaka gibi bir durum. Durum güncellemesi fişi çekip bilgissayarın güç kablosunu tekrar taktım gene açıldı Genişletmek için tıkla... Sende farklı bir sorun olabilir.
ozifisek dedi: Tekrar açılmıyor ahahahah şaka gibi bir durum. Durum güncellemesi fişi çekip bilgissayarın güç kablosunu tekrar taktım gene açıldı Genişletmek için tıkla... Sende farklı bir sorun olabilir.
KS KS ozifisek Uzman Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 24 Yer Bursa 13 Şubat 2026 #10 ggbye dedi: Sende farklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi?