Çözüldü BIOS menüde CPU sıcaklığı -55 derece gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunun yüzünden işlemci sıcaklığım boşta arttı.

Bir de PC yeniden başlatınca görüntü gidiyor, kasa fanları çalışıyor ama CPU ve GPU fanları çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam=)

Hocam sorun işlemcim şu an boşta 74 derece ama temperli camı çıkardım
Kule tipi soğutucum Thermalright Assassin King 120 SE TL yükte 71 derece olurken şimdi böyle olması.

AIDA 64 de -55 derece olarak gösteriyor.

Anakart ve BIOS sürümün nedir?

Hocam CLR_CMOS yapsam düzelme ihtimali olur mu?

Sorunu çözdüm ilk önce Gigabyte sitesinden chipset driverını tekrar kurdum ve BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekledim ve sonuçlarım eski haline geri döndü.

Herkese teşekkürler.
Pardon Recep abi yazmayı unutmuşum Gigabyte B550 DS3H rev1.5 sürüm F4.
Bu da tarayıcıdan Alt Tab yaparkenki ses.

Hocam çık gir yaparken böyle ses çıkarmıyordu ve BIOS menüde CPU RPM 306 civarında geziyor fan hız ayarı yapıyorum yine olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam saçma gelecek ama sorun DisplayPort kablosu yüzünden olabilir. Reddit'te bunu DP kablosu değiştirip çözebilenler olmuş. Ama sahte CPU ısı değeri dışındaki hataların neyin sebebiyet verdiği hakkında bir fikrim yok özür dilerim .

Hocam=)

Hocam sorun işlemcim şu an boşta 74 derece ama temperli camı çıkardım
Kule tipi soğutucum Thermalright Assassin King 120 SE TL yükte 71 derece olurken şimdi böyle olması.

AIDA 64 de -55 derece olarak gösteriyor.

Anakart ve BIOS sürümün nedir?

Hocam CLR_CMOS yapsam düzelme ihtimali olur mu?

Sorunu çözdüm ilk önce Gigabyte sitesinden chipset driverını tekrar kurdum ve BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekledim ve sonuçlarım eski haline geri döndü.

Herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-04 saat 22.05.37_237c0433.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 106
  • 1722799608333.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…