Çözüm BIOS Sıfırlandıktan Sonra Internete Bağlanamama Sorunu Nasıl Çözülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 494
  • Etiketler Etiketler
    bios internet
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.

Böyle konular açabiliyor muyduk? Yani birisi bir sorun hakkında soru sormadan, herhangi bir sorun hakkında çözüm belirten konu açabiliyoruz yani.

Sırf mesaj sayısı arttırmak için kötüye kullanılabilen bir yöntem değil mi? Örneğin:

Konu Başlığı: (Çözüm) Yüklediğimiz oyunları nasıl çalıştırabiliriz?
İçerik: Oyunun masaüstüne oluşturulan kısayol simgesine çift tıklayarak yüklediğimiz oyunları çalıştırabiliriz arkadaşlar.

Artı -1 Eksi
Böyle konular açabiliyor muyduk? Yani birisi bir sorun hakkında soru sormadan, herhangi bir sorun hakkında çözüm belirten konu açabiliyoruz yani.

Evet. Açma sebebim özellikle iki saat bulamadığım için benzer bir durumda olunması halinde aramayın diye. Bir de troubleshooting bu. Sizin dediğiniz troubleshooting değil.

Evet. Açma sebebim özellikle iki saat bulamadığım için benzer bir durumda olunması halinde aramayın diye. Bir de troubleshooting bu. Sizin dediğiniz troubleshooting değil.

"Troubleshooting" çevirisi "sorun giderme", yani bana diyorsun ki benimki gerçek bir sorun ama senin verdiğin örnek gerçek bir sorun değil, absürt bir şey.

Benim verdiğim örnek sana çok basit geldiği için, senin gözünde bir sorun olmayabilir. Senin yaşadığın şey de bir başkasına çok basit gelebilir, çok kolay düşünülebilir, haliyle bir sorunmuş gibi görünmeyebilir. Bunları ayırt etmek için, bir meseleye gerçek bir sorun veya değildir demek için bir kriter yok.

Benim yukarıdaki mesajım bununla ilgili değil zaten.

Ama neyse, seni eleştirmiyorum yanlış anlama. Demek ki bu şekilde konular açabiliyoruz o halde. Aklımızda olsun.
Tekrar bilgilendirme için teşekkürler.
İyi günler, kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Başlığı: (Çözüm) Yüklediğimiz oyunları nasıl çalıştırabiliriz?

Rica ederim.

Hayır basitliğinden ötürü değil, direkt troubleshooting değil bu. Sorun giderme olması için oyunu çalıştırdığınızda belirli hatalardan dolayı çalışmaması gerekir.

Bu soru "Bilgisayarı nasıl çalıştırabilirim?" ile aynı. Varsayılan olarak bilgisayarın çalışma prensibi:

Güç düğmesine basılır --> pwr_on sinyali ile anakart kontrol edilir --> PSU şebekeden AC çeker ve bunu DC'ye dönüştürerek kanallara böldükten sonra sistemin bileşenlerine dağıtır... Şeklinde devam eder.

Bu varsayılan aşamalardır ve ilk koşulu güç düğmesine basma zorunluluğudur. Bu aşamalar esnasında bir aksaklık olması durumunda troubleshooting yapmaktan söz edebiliriz.

Yani gerçek sorun çözme değil, direkt sorun çözme değil diyorum. Kavram farklılığı. Küçümsemiyorum yani.

Böyle konuların onaylandığını sanmam hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…