Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 21 Kasım 2025 #11 sndwchmaker dedi: Doğum günün kutlu olsun dostum. Seni pek tanımıyorum ve yapay zekaya başvurmamdan ne kadar hoşnut kalırsın bilmiyorum ama incelik yapmak istedim. Nice mutlu yıllara! @Jack İşte Eki Görüntüle 203666 Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam, düşünmeniz yeter creazy dedi: Doğum gününüz kutlu olsun @Jack işte. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam sağ olun Quezzy dedi: Doğum gününüz kutlu olsun @Jack İşte Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam cansınız maes dedi: Adam yaşlanıyor bunu kutluyoruz... Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben daha çıtırım SeeYouLater dedi: Doğum günün kutlu olsun @Jack İşte Genişletmek için tıkla... Çook teşekkür ederiiim
sndwchmaker dedi: Doğum günün kutlu olsun dostum. Seni pek tanımıyorum ve yapay zekaya başvurmamdan ne kadar hoşnut kalırsın bilmiyorum ama incelik yapmak istedim. Nice mutlu yıllara! @Jack İşte Eki Görüntüle 203666 Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam, düşünmeniz yeter creazy dedi: Doğum gününüz kutlu olsun @Jack işte. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam sağ olun Quezzy dedi: Doğum gününüz kutlu olsun @Jack İşte Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim hocam cansınız maes dedi: Adam yaşlanıyor bunu kutluyoruz... Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben daha çıtırım SeeYouLater dedi: Doğum günün kutlu olsun @Jack İşte Genişletmek için tıkla... Çook teşekkür ederiiim