Fakat benim 1660 Ti Dual sürümü çift fanlı. Şimdi üretim durdurulursa bundan sonra ki süreçler de kart güncelleme de almayacak. İlk bilgisayarımı evkurdan 4 yıl önce aldığımda içinde bu kart vardı hiçte değiştirmedim aynı kartı kullandım canavar gibi oynamadığım oyun yoktu ''Alan Wake 2'' hariç onu açmadı zaten.. Hala da aktif olarak kullanıyorum karttan dumanlar çıkana kadar kendini imha edene kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum..
Fakat benim 1660 Ti Dual sürümü çift fanlı. Şimdi üretim durdurulursa bundan sonra ki süreçler de kart güncelleme de almayacak. İlk bilgisayarımı evkurdan 4 yıl önce aldığımda içinde bu kart vardı hiçte değiştirmedim aynı kartı kullandım canavar gibi oynamadığım oyun yoktu ''Alan Wake 2'' hariç onu açmadı zaten.. Hala da aktif olarak kullanıyorum karttan dumanlar çıkana kadar kendini imha edene kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum..
Ekranım 120Hz, Doom ise çok nadir 110'lara düşse de 120'nin altına Ultra'da dahi kolay kolay düşmediği için ben memnunum
DMC5 olsun, Spider-Man olsun çoğu oyunu hala Ultra'da oynayabiliyorum ben şahsen. Cyberpunk'da dahil
Fakat benim 1660 Ti Dual sürümü çift fanlı. Şimdi üretim durdurulursa bundan sonra ki süreçler de kart güncelleme de almayacak. İlk bilgisayarımı Evkur'dan 4 yıl önce aldığımda içinde bu kart vardı hiç de değiştirmedim aynı kartı kullandım canavar gibi oynamadığım oyun yoktu "Alan Wake 2" hariç onu açmadı zaten. Hala da aktif olarak kullanıyorum karttan dumanlar çıkana kadar kendini imha edene kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum.
İlk yüksek grafikli oyunları bu kartla oynadım. Aldığım zaman çok mutlu olmuştum. Fakat zamanının dolduğunu düşünüyorum. İmkanım olduğunda değiştireceğim.
Üretilmeyecek olması kartların öldüğü anlamına gelmiyor. Günümüz için yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor olsalar da hala yeterli kartlar var 1660 Ti, Super, 1070, 1080 gibi.