Bir Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş maçının ikinci yarısında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Makaleler
66
Fenerbahçeli bir taraftar, Beşiktaş maçında ikinci yarıda (muhtemelen Beşiktaş'ın golünden sonra) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bizim buradaki Fenerli adam Vlahovic'in golünden sonra aşağı atacaktı kendini. Diyecek bir şey yok. Kafayı yedi Fenerliler.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.

Ağır fanatik birisini görünce hep bir olaylar olduğunu görüyorum.

Benim bir arkadaşım var her izlediği maçta kaybeden taraf olursa elindeki herhangi bir elektronik aygıtı kırabilme potansiyeline sahip hatta geçenlerde GS kazandı diye sinirlenince DualShock 4'ümü kırdı bu elemanlar full etrafındakilere zarar verecek nitelikte olabiliyorlar.

Sırf rakip takım forması giyiyor diye dayak atanlar mı dersin, kameramana saldıranlar mı dersin yoksa rakip takımı tutuyor diye terörist ilan edenini mi dersin artık bilmem ama ben bu fanatiklerden cidden soğudum artık.

Son düzenleme:
Çok yanlış bir düşünce kesinlikle. O kişinin de sevenleri var, biraz empati yapmak lazım. Adam kalbinin kaldırmayacağını nereden bilsin? Bize başsağlığı dilemek düşer en fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbol tutkunu olmak normal ama fanatiği olmak da bir o kadar anormal.

İsteyen takımını istediği yerde destekler. Senin düşüncen taraftarlık değil, insani duyguların körelmesidir. Bir oyun için bir insanın yaşam hakkını değersizleştirmek açık bir empati yoksunluğudur. Arkadaşının eşyaya zarar vermesine köpürüyorsun ama bir insanın canını kaybetmesini hafife alıyorsun. Başkalarının fanatizmini eleştirmeden önce kendi içindeki bu vicdan yoksunluğuyla yüzleş bence. Önce bi başsağlığı dile sonra edebinle adabınla yorumunu yap. O kişinin aile ferdinden birisi senin bu yazını görünce nasıl hisseder biraz düşün.

Yorumunuzu düzenlemenizi öneririm. Aile bu yorumu gördüğünde davacı bile olabilir. Sonuç olarak şu günlük hayatta ne olacağımız belli olmuyor. Durduk yere başınız ağrımasın. Yorum yazarken biraz dikkat edin. Başsağlığı dilemeyi bile bilmiyorsunuz. Neyse, başımız sağ olsun.

Haklısın hocam yorumu yazarken pek düşünemedim o an sinirli zamanıma geldi düşüncesiz bir şekilde yaptım yorumu. Dediğim mantıklı değildi haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…