Serbest piyasa kim kimi koparirsa diye düşünüyor. İllaki alan olacaktır bilgisiz biri.
Hep öyle zaten, 1000 kişiden 999'u uzak dursa 1 kişi alsa kazandı zaten amacına ulaştı.

Hocam o "... olur mu?" olayı yemleme işidir, aslında seni test ediyor piyasasını biliyor musun bilmiyormusun diye, sen olur desen kapana düşeceksin.

Aynen alan olursa satarsın. 🤡 aylarca, yıllarca bekler o ilan orada.
Hocam herkesi akıllı sanıyorsunuz, kesinlikle alan çıkacak, şu an aramızdan birisi onu alacak, birileri dolandırılıyor ki böyle yüksek fiyattan koyuyorlar.

Piyasa çok iğrenç durumda, hadi bunları geç. Sahte RAM'ı anlarım, adamlar sahte PSU satıyorlar. Az kalsın elimde patlıyordu, Everest 1650W PSU'ları alıyorlar. Sonra üstündeki etiketi söküp herhangi bir High Power etiketi yapıştırıyorlar. High Power PSU'ları nasıl olduğunu bilmezseniz elinize patlamaya hazır PSU geçmiş oluyor.

Serbest piyasa kim kimi koparirsa diye düşünüyor. İllaki alan olacaktır bilgisiz biri.

Bilgisiz birinin orada kazıklanacağını zannetmiyorum muhtemelen sarı sitede ya da mağazada kazıklanır.

Merhaba arkadaşlar, sinirden biraz kaba kelimeler kullanacağım, şimdiden affola.

Az önce öylesine bir Gardrops'ta (bir ikinci el satış platformu) gezineyim dedim. Karşıma bir ASUS Dual RTX 3060 ilanı çıktı. Fiyata baktım, 23.000 TL. Evet, yanlış duymadınız, fiyat 23.000 TL.

Gardrops'ta mesaj atma özelliği var, satıcıya şöyle yazdım:

"Kartın edeceği maksimum 9 bin lira, hadi sizin eliniz şifalı olsun, kart 10 bin lira etsin. 23.000 TL'ye sıfır RTX 5060 Ti alınıyor. Sizin kartınızın 2 nesil yenisi ve üst modeli. Siz ne hakla bu karta 23.000 TL yazıyorsunuz?"

Aldığım cevap:

"Kart benim değil mi? Ne kadara istersem o kadara satarım, istersem 30 bine satarım. Git sıfırını al."

Ya sabır... Ya arkadaş, beyninizde karıncalar mı geziyor sizin? Siz nasıl bir varlıksınız? Duvara anlatsam duvar anlar, prokaryot hücreye anlatsam o anlar. Siz niye anlamıyorsunuz? Yani herkes bilgisiz de siz mi çok zekisiniz? Gerçekten şu insan müsveddelerini bir yere şikayet edemiyor muyuz biz? Serbest piyasa diye 8-9 binlik kartı 23 bine satma hakkını kim veriyor bunlara?

Düpedüz yasal dolandırıcılıktır bu. Hayır bir de "git sıfırını al" diyerek satabileceğini mi sanıyor bu arkadaşlar? Gidip elbette sıfırını alacağız. Sizin kıytırık malınıza 3 katı fiyat ödemeyeceğiz. Artık 10 sene ilanda çürür, sonra da müzeye verirsiniz.

Neyse, ağız dolusu sövsek de olmayacak bunlara. Allah beyin versin, ne diyelim...

İyi geceler hepinize ❤️

Moruk sarı sitedeki trollerin yaptığı gibi yapman lazım. Giriyorum bakıyorum ilanın soru cevap kısmına: " hocam bir adet Nike ayakkabı + şu saati versem takas etmez misiniz?". Adam üşenmeden çoğu ilana aynı bunu yazmış sen de yazabiliyorsan karşı tarafı tilt edecek bir yazı göndereceksin haksız duruma düşmeyeceksin ama kendisi de o ilanı açtığına lanet edecek belli bir süre sonra dayanamıyor siliyorlar.

Dolapta bir tane değişik var. Baya da yaşını başını almış ama hiç utanma yok. Ben bunu birkaç gün gözlemledim, baya garip belli ki emeklilikten ne yapacağını şaşırmış. Bir şeyi alırken devamlı fiyat düşürüyor, kötülüyor ama aldığı gün kendi sayfasında 3 katına geri ilana koyuyor. Evini de pazar yeri gibi doldurmuş, ilan videolarında gördüm. Allah şifa versin 🤲