Bir ikinci el dolandırıcısı klasiği: "Git sıfırını al"

Serbest piyasa kim kimi koparirsa diye düşünüyor. İllaki alan olacaktır bilgisiz biri.
Hep öyle zaten, 1000 kişiden 999'u uzak dursa 1 kişi alsa kazandı zaten amacına ulaştı.

Hocam o "... olur mu?" olayı yemleme işidir, aslında seni test ediyor piyasasını biliyor musun bilmiyormusun diye, sen olur desen kapana düşeceksin.

Aynen alan olursa satarsın. aylarca, yıllarca bekler o ilan orada.
Hocam herkesi akıllı sanıyorsunuz, kesinlikle alan çıkacak, şu an aramızdan birisi onu alacak, birileri dolandırılıyor ki böyle yüksek fiyattan koyuyorlar.

Piyasa çok iğrenç durumda, hadi bunları geç. Sahte RAM'ı anlarım, adamlar sahte PSU satıyorlar. Az kalsın elimde patlıyordu, Everest 1650W PSU'ları alıyorlar. Sonra üstündeki etiketi söküp herhangi bir High Power etiketi yapıştırıyorlar. High Power PSU'ları nasıl olduğunu bilmezseniz elinize patlamaya hazır PSU geçmiş oluyor.

Serbest piyasa kim kimi koparirsa diye düşünüyor. İllaki alan olacaktır bilgisiz biri.

Bilgisiz birinin orada kazıklanacağını zannetmiyorum muhtemelen sarı sitede ya da mağazada kazıklanır.

Moruk sarı sitedeki trollerin yaptığı gibi yapman lazım. Giriyorum bakıyorum ilanın soru cevap kısmına: " hocam bir adet Nike ayakkabı + şu saati versem takas etmez misiniz?". Adam üşenmeden çoğu ilana aynı bunu yazmış sen de yazabiliyorsan karşı tarafı tilt edecek bir yazı göndereceksin haksız duruma düşmeyeceksin ama kendisi de o ilanı açtığına lanet edecek belli bir süre sonra dayanamıyor siliyorlar.

Dolapta bir tane değişik var. Baya da yaşını başını almış ama hiç utanma yok. Ben bunu birkaç gün gözlemledim, baya garip belli ki emeklilikten ne yapacağını şaşırmış. Bir şeyi alırken devamlı fiyat düşürüyor, kötülüyor ama aldığı gün kendi sayfasında 3 katına geri ilana koyuyor. Evini de pazar yeri gibi doldurmuş, ilan videolarında gördüm. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…