Bir Instagram kullanıcısının feministler için söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 233
  • Etiketler Etiketler
    doğru

creazy

Başarılı
Merhaba,

Bu kadının söyledikleri doğru mu? Ayrıca bir kadın ya da erkek fark etmez, kimse feminist olmak ya da feminizmi savunmak zorunda mı? Zaten günümüzde “feminist” kelimesi başka bir şeymiş gibi algılanıyor sanki. Neyse, bu kadının söyledikleri hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Yani dedikleri yanlış mı? Onu anlayamadım da. Size zahmet, olmazsa açıklayabilir misiniz? Teşekkürler, saygılar.
Yanlış, sözde fikirlerini söylemesinin sebebinin feministlerin verdiği özgürlük(?) ve haklar olduğunu düşünüyor.
Zırva.

Yanlış, sözde fikirlerini söylemesinin sebebinin feministlerin verdiği özgürlük(?) ve haklar olduğunu düşünüyor.
Zırva.

Yanlış olduğunu düşünme sebebini biraz açabilir misin? Sence kadınların ifade özgürlüğü kazanması tarihsel olarak neye dayanıyor?

Günümüzdeki feministlerin çoğu kendini feminist sanıyor ama değil sadece kendilerini kandırıyorlar. Feminizm zaten savaş döneminde erkek yetersizliğinden ötürü kadınları işe çağırma programıydı. Kadınların istedikleri feminizm örneği WWI yıllarında uygulamadayken şu anki istedikleri üstün olma arzusudur.

Yanlış olduğunu düşünme sebebini biraz açabilir misin? Sence kadınların ifade özgürlüğü kazanması tarihsel olarak neye dayanıyor?

Özgürlüğü feministler vermiyor, arkadaş kendisi ile çelişiyor yanlış veya doğru olduğunu düşünmüyorum.

Sözde kadın haklarını savunuyor ama bir kadın "ben feminist değilim" dediği için "bizim sayemizde konuşuyorsun" diyor.
Bir kişinin ifade özgürlüğü onu ilgilendirmiyor, onun sayesinde de alınmıyor o özgürlük.

Kadınlar ilgiliyi sever, muhtemelen can sıkıntısından paylaşmış bakalım biraz tepki gelsin de insanların tepkisini görüp eğlenelim istemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…