Çözüldü Bir kişinin Instagram’dan engellediği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtcN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtcN

Uzman
Merhaba herkese

Dün gece sosyal medya da bir arkadaşımla uzun uzun yazışıyordum. Gecenin sonunda kendisi bana düşündüğüm şeyin belli bir sebepten olamayacağını izah etti, son derece normal şekilde sohbeti bitirdik. Sabah uyandığımda kendisinin profiline girdim ve Instagram altta “bir sorun oluştu” uyarısı verdi. Profil resmini görebiliyorum, ismini hala görebiliyorum, dm kutumuzda da hala isim ve resmiyle duruyor yani ınstagram kullanıcısı vs demiyor. Sadece takipçi sayılarını göremiyorum ve bu uyarıyı alıyorum.

Acaba beni engellemiş midir? Yoksa kısıtlama falan mı? Hiç anlamam bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Evet, sizi yüksek ihtimalle kısıtlamış. Ama internette bir sorun vs. de olabilir. Çünkü ben başka bir hesabımdan kendimi kısıtladım ve takipçi sayım göründü.

Düzenleme: Çok çok düşük bir ihtimalle hesabınız ban yemiş de olabilir.
Evet, sizi yüksek ihtimalle kısıtlamış. Ama internette bir sorun vs. de olabilir. Çünkü ben başka bir hesabımdan kendimi kısıtladım ve takipçi sayım göründü.

Düzenleme: Çok çok düşük bir ihtimalle hesabınız ban yemiş de olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Diğer profillerde falan bu sıkıntıyı yaşamıyorum ama.

Diğer profillerde falan bu sıkıntıyı yaşamıyorum ama.
Evet, o zaman %99 ihtimalle kısıtlamış sizi.

Düzenleme: Diğer profil derken diğer hesaplarınızı kastettiyseniz hesabınız ban yemiş de olabilir ama bu düşük bir ihtimal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…