Bir kişiyi dinlediği müziklere göre yargılamak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YASEDEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 892
Ben bazı durumlarda yargılıyorum. Mesela bu vatana yakışmayanları dinleyenlerle arkadaşlık yapmıyorum. Mesela Ahmet Kaya'nın Diyarbakır'ı var olmayan bir ülkenin şehri olarak gördüğünü okumuştum. Etrafımdaki insanlar bunu bilmediği için uyarıyorlar. Yine de dinliyorsalar, hayır gelmez diyorum.

Evet, nadir durumlarda mantıklı geliyor.

Yargılamam ama bir ön yargı sahibi olurum sanırım. Ama son Recap'a göre bir senede kümülatif toplamda 67 gün müzik dinleyerek geçiren ben de ara sıra çok saçma müzikler dinleyebiliyorum. Adamına göre değişir yani.

Arabesk, Türk rap, arabesk rap varsa yargılarım.

Türkçe rape sallayanlar aynı sözlerin İngilizcesini dinlemeye devam edebilir ben Mortal Kombat dinleyeceğim.

Mesafe koyabilirim veya çabuk ısınabilirim ama ayrımcılık yapmam bu nedenle.

Bence kesinlikle yargılanmaz, genelde Türkçe/yabancı indie pop dinlememe rağmen Keskin'in, Lvbel C5'in bazı parçaları kulağa hoş gelebiliyor. İnsanlık hali dinleyebilir istediğini yani.

Ne kadar yargılamam desende yargılıyorsun. Zaten küfürlü şarkıdan insan nasıl zevk alır orası ayrı konu.

Lvbel C5 ve Taylor Swift dinliyorsa sıkıntı.

Türkçe rape sallayanlar aynı sözlerin İngilizcesini dinlemeye devam edebilir ben Mortal Kombat dinleyeceğim.
Hocam cümlenizdeki ikinci cümleyi değiştirin bence.

Valla kimse ağlayıp zırlamasın. Gelmişim 34 yaşına benim metal, rock, rap, klasik, blues, jazz, TSM, THM, EDM ve 45'likler ile kıyamet gibi müzik zevkim var ben 20'li yaşlardayken de Opeth, Dream Theater, Pink Floyd, Yavuz Çetin falan dinliyordum. Böyle insanlarla her zaman daha iyi iletişim kurmuşumdur, boş değillerdir. Nerede leş gibi müzik zevki olan insan varsa hiçbir şey konuşamam onlarla. Aslan fareyle konuşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…