Bir MacBook’a Sahip Olmanın Gizli Maliyetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
Makaleler
5

MacBook alırken zaten pahalı bir cihaz aldığınız için fazla maliyetle karşılaşmazsınız. Ancak Apple dizüstü bilgisayarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için birkaç ekstra aksesuar satın almanız gerekebilir. İşte aklınızda bulundurmanız gereken altı önemli ek parça: 1. USB Type-C Dönüştürücü MacBook’larda bulunan Thunderbolt bağlantı noktaları yaygın olarak kullanılan USB-C formatıyla uyumlu. Ancak hâlâ USB-A kullanan cihazlarınız varsa…

Devamını Oku: Bir MacBook’a Sahip Olmanın Gizli Maliyetleri
Kaynak: Techolay

Peki ya hızından kazandırdığı milyon dolarlar? Kimse konuşmuyor bunları. İçerik üreticileri, Mac'leri kullanarak işlerini daha hızlı ve gerekirse mobil olarak tamamlayabiliyorlar. Yeni işe hızlı başladıkları ve normal işleri daha hızlı teslim ettikleri için daha fazla para kazanıyorlar.

Ben de bunu yazmaya gelmiştim. Kimse bir MacBook sahibi olduğunda aslında seni ne tarz maliyetlerden kurtardığını konuşmuyor. Ben her zaman derim, MacBook fiyat performanstır. MacBook ilk olarak hız ve stabilite demektir tabii ki bunu bir kenara yazalım. İkinci olarak bir MacBook sahibi olmak insanı çok pahalı bir referans monitörü almaktan, bir bilgisayar hoparlörü almaktan, bazı durumlarda mouse bile almaktan kurtarır TrackPad muhteşemliği sayesinde. Çok yüksek mobilite imkanı, yüksek performansa rağmen 20 saate yakın giden pil ömrü, kendine has işletim sistemi ve ekosistem avantajıyla MacBook fiyatının aslında ucuz olduğunu anlamıyorlar. MacBook, kafalardaki gaming bilgisayar imajından farklı düşünülmelidir. Bir MacBook sahibi, uzun yıllar başka bir bilgisayara ihtiyaç duymaz. Sorunsuz ve hatasız iş yapma deneyimi sağlar. MacBook, oyun değil iş makinesidir. Bir MacBook alırsın, 20 MacBook parası kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…